Wil jij je ook inzetten voor een vrije samenleving?

Een vrije samenleving op basis van individuele keuzes over lichaam en gezondheid is helaas niet meer zo vanzelfsprekend. Om deze te creëren is iedereens hulp nodig. Word vrijwilliger bij Keuze Vrij Bij Mij en zet je vandaag nog in voor deze toekomst!

Onze groeiende groep van vrijwilligers is het levensbloed van Keuze Vrij Bij Mij. Ons team bestaat uit experts op het gebied van digitale platforms, organisatie, marketing & communicatie, vormgeving, recht en logistiek.

Wij zien de huidige tijd als een geweldige kans om een nieuwe wereld te creëren op basis van vertrouwen, verbinding en creativiteit. Denk jij er zo ook over en wil jij onze missie steunen? Je kunt op 3 manieren bijdragen

1) Word ambassadeur & verspreid onze missie

Geloof jij in onze boodschap, houd je van je verbinden en spreek jij je op een positieve manier uit? Meld je dan aan als ambassadeur! Onze ambassadeurs verspreiden onze boodschap door bedrijven en organisaties uit te nodigen zich in te schrijven op Keuze Vrij Bij Mij en zo achter ons doel van een keuzevrij Nederland te gaan staan. Daarnaast delen ze onze boodschap ook met consumenten en verspreiden ze ons promotiemateriaal. Zie je dit zitten? Vul dan het onderstaande formulier in!

2) Word vrijwilliger & bouw mee aan de toekomst

Heb je vaardigheden of kennis waarmee je ons kunt helpen? Dan ben je misschien een mooie aanvulling op ons groeiende netwerk van vrijwilligers. Kan jij teksten schrijven, video's maken, websites ontwikkelen, events organiseren, onze social media laten groeien, fotograferen, contacten onderhouden met andere platforms of heb je een andere skill die je graag wilt inzetten? Meld je dan nu aan en kom ons team versterken!

3) Word donateur & steun ons team

Kun je op dit moment geen tijd afstaan maar wil je je wel inzetten voor een vrije en verbonden samenleving? Steun ons team dan als donateur!

Ik kom het team versterken!