Keuze Vrij Bij Mij – De Essentie

Bij Keuze Vrij Bij Mij willen we een samenleving waarin iederéén altijd welkom is. Een wereld gebaseerd op vertrouwen, verbinding en creativiteit. Waar je vrij kan kiezen over jouw lichaam en gezondheid. En we onze deuren altijd voor elkaar open houden.

We zien de testsamenleving en het coronapaspoort steeds verder vorm aannemen. Hierdoor dreigen miljoenen Nederlanders uitgesloten te worden van evenementen, winkels, horeca, publieke gebouwen en zelfs zorg. Het is logisch dat mensen bang worden of in verzet komen. Maar volgens ons is dit niet wat ons uiteindelijk verder brengt. 

We vertrouwen erop dat alles wat er nu gebeurt nodig is om een nieuwe manier van samenleven te creëren. In plaats van aan te tonen wat er mis is, richten wij al onze aandacht op wat we wél willen. Dat is waar het bij Keuze Vrij Bij Mij om draait.

Met ons platform brengen we alle mensen, bedrijven en organisaties samen die op onvoorwaardelijke wijze producten en diensten met elkaar uitwisselen. Volledig zichtbaar, midden in de maatschappij. We verbinden gelijkgestemde ondernemers, dienstverleners en consumenten die een krachtig nieuw netwerk willen opbouwen voor een gezond en fijn leven.

We inspireren mensen om hun hart te volgen, open en nieuwsgierig te blijven en te kiezen voor verbinding met gelijkgestemden én andersgestemden. Ook laten we zien welke prachtige initiatieven er al zijn. Want vele mensen kiezen voor een samenleving waar echt  iederéén altijd welkom is. Mét vrije keuze over lichaam en gezondheid.

Onze kernwaarden

Vertrouwen

Vertrouw erop dat alles wat er nu gebeurt nodig is om een nieuwe manier van samenleven te creëren. Vertrouw op jezelf en je intuïtie.

Verbinding

Kies voor verbinding met jezelf en anderen. Sta open voor elkaars inzichten, ervaringen en standpunten en blijf nieuwsgierig.

Creativiteit

Volg je hart en deel van daaruit jouw creaties met de wereld. Blijf niet alleen maar dromen en praten, maar ga ook echt iets doen.

Stichting Vrij Bij Mij

Keuze Vrij Bij Mij is onderdeel van Stichting Vrij Bij Mij. Het doel van de stichting is het mogelijk maken voor alle Nederlanders om vrij te blijven kiezen rond lichaam en gezondheid. De stichting tracht dit te bereiken door mensen in Nederland met elkaar te verbinden die op onvoorwaardelijke wijze producten en diensten willen uitwisselen.

Keuze Vrij Bij Mij heeft geen winstoogmerk. Alle inkomsten zullen worden aangewend om het doel van de stichting te bereiken.

Mail ons op mail@keuzevrijbijmij.nl voor meer informatie.

Stichting Vrij Bij Mij
KVK 82790868

Vestigingsadres
Molenstraat 18A
2513 BK Den Haag
Nederland

Menu