Sasja Hof Energiewerk en Andromeda Horsecoaching Healing & Stones

Slider image
Slider image
Slider image
Slider image

Adres: Bergsingel 122, 3037 GM Rotterdam, Nederland

Kvk: 59068663

Mens en dier in verbinding

Een healing is een energetische behandeling waarin ik me afstem op wie jij in essentie bent en dan je energieveld weer meer in balans breng. Als je wilt kan ik je na afloop teruggeven wat ik heb gedaan.

Een reading is een energetische manier om inzicht te krijgen in je (onbewuste) patronen. Je kunt hiervoor langskomen als je meer bewustzijn wilt over datgene wat je tegenhoudt, een patroon waar je in zit, wat je nodig hebt om een volgende stap te zetten of omdat je wilt weten hoe je bewuster met je energie om kunt gaan.

Healing en reading werken zowel op fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau. Reading werkt door middel van het zien, benoemen en vertalen van het verhaal dat in jouw energie schuilt. Healing wil zeggen het verzachten en afvoeren van belemmerende overtuigingen, emoties, spanning en ongemak, net waar op dat moment je energetische behoefte ligt. Ik kan hierbij ook gebruik maken van klankschalen als je dat fijn vindt.

Verder ben ik coach met het paard als spiegel. Bij een persoonlijke sessie bij het paard werken we met jouw vraag of verhaal en de feedback en het energieveld van het paard. Je kunt hierbij ervaringsgericht en in de buitenlucht werken aan de stappen die je wilt zetten, blokkades die je ervaart, zelfinzicht opdoen en kijken naar je binnenwereld. Locaties waar de sessies plaatsvinden: Geervliet of Alblasserdam.

We kunnen ook een traject doen met meerdere sessies afgestemd op jou.

Kenmerkend voor mijn sessies zijn zelfinzicht, eigen regie en energie terugkrijgen, (harts)energie laten stromen en patronen onderzoeken.

Meer concreet bijvoorbeeld voor ondersteuning bij angst en depressie, vermoeidheid, burn out, chronische fysieke klachten, pijnklachten, beter omgaan met je belastbaarheid, inzicht in je energiesysteem, inzicht in wat (niet) van jou is, loslaten van blokkades en oude pijn. Voor overleg over de mogelijkheden voor jou, neem gerust contact op!

Als je een traject volgt zijn ook systemische sessies mogelijk waarin we meerdere generaties teruggaan en hierin blokkades loslaten.

Ook verkrijgbaar: steen of mineraal speciaal uitgezocht en afgestemd op jouw energie of de energie van je dier. Neem hiervoor contact op of geef dit aan bij het maken van een afspraak.

Verder geef ik healingen en readingen aan dieren. Deze vinden meestal plaats op afstand.

Omdat ik dit jaar 10 jaar besta, geef ik op de healing, reading en paardencoaching de rest van het jaar 10% korting! (geldt voor de sessies voor mensen)

Investering: paardencoaching 90,- healing 70,- reading 100,- reading met healing 140,- consult steen bij je energie 20,- dierconsult 60,-

Bijzonderheden

De healing- en readingsessies vinden plaats in Rotterdam Noord. Sessies via Skype zijn ook mogelijk.

De paardencoachingsessies vinden plaats in Geervliet of Alblasserdam

Betaalmethoden

Euro, Rotter-Dam

Trefwoorden
healingen en readingen aura/chakrahealing dierencommunicatie kristallen (edel)stenen en mineralen energetische behandeling intuïtieve coaching Mineralenconsult paardencoach Aurareading