Sasja Hof Energiewerk en Andromeda Horsecoaching Healing & Stones

Slider image
Slider image
Slider image
Slider image

Adres: Zonnebloemstraat 51, 3051 ST Rotterdam, Nederland

Kvk: 59068663

Mens en dier in verbinding

Een healing is een energetische behandeling waarin ik me afstem op wie jij in essentie bent en dan je energieveld weer meer in balans breng. Als je wilt kan ik je na afloop teruggeven wat ik heb gedaan.

Een reading is een energetische manier om inzicht te krijgen in je (onbewuste) patronen. Je kunt hiervoor langskomen als je meer bewustzijn wilt over datgene wat je tegenhoudt, een patroon waar je in zit, wat je nodig hebt om een volgende stap te zetten of omdat je wilt weten hoe je bewuster met je energie om kunt gaan.

Healing en reading werken zowel op fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau. Reading werkt door middel van het zien, benoemen en vertalen van het verhaal dat in jouw energie schuilt. Healing wil zeggen het verzachten en afvoeren van belemmerende overtuigingen, emoties, spanning en ongemak, net waar op dat moment je energetische behoefte ligt.

Indien gewenst kunnen we een traject inzetten met meerdere sessies afgestemd op jou.

Kenmerkend voor mijn sessies zijn eigen regie en energie terugkrijgen, (harts)energie laten stromen en inzicht in je basis.

Meer concreet bijvoorbeeld voor ondersteuning bij angst en depressie, vermoeidheid, burn out, chronische fysieke klachten, pijnklachten, beter omgaan met je belastbaarheid, inzicht in je energiesysteem, inzicht in wat (niet) van jou is, loslaten van blokkades en oude pijn. Voor overleg over de mogelijkheden voor jou, neem gerust contact op!

Als je een traject volgt zijn ook systemische sessies mogelijk waarin we meerdere generaties teruggaan en hierin blokkades loslaten.

Nu ook bij elke sessie verkrijgbaar: steen of mineraal speciaal uitgezocht en afgestemd op jouw energie. Geef dit aan bij het maken van de afspraak.

Ik geef ook healingen en readingen aan dieren. Deze vinden meestal plaats op afstand.

Verder ben ik in opleiding als coach met paard als spiegel. Zolang ik in opleiding ben, kan ik deze paardencoachingsessies aanbieden op basis van het Pay What You Want principe of tegen een onkostenvergoeding. Locaties waar de sessies plaatsvinden: Geervliet of Alblasserdam.

Investering: healing 70,- reading 100,- reading met healing 140,- consult steen bij je energie 20,- dierconsult 60,-

Bijzonderheden

De healing- en readingsessies vinden plaats in Rotterdam. Sessies via Skype zijn ook mogelijk.

De paardencoachingsessies vinden plaats in Geervliet of Alblasserdam

Trefwoorden
healingen en readingen aura/chakrahealing dierencommunicatie kristallen (edel)stenen en mineralen energetische behandeling intuïtieve coaching Mineralenconsult paardencoach Aurareading
Betaalmethoden

Euro, (Rotter) Dam