Adres: Akkermateweg 10, 7122 LG Aalten, Nederland

Kvk: 54636043

Sinds 2012 werk ik met volwassenen die willen groeien in zelfvertrouwen en eigenwaarde. Mensen die tijdelijk vastlopen wegens stress, angst en nare gebeurtenissen in hun leven en daardoor niet kunnen zijn zoals ze bedoeld zijn.
Ik werk met Emotional Freedom Techniques (EFT). Dat is die praktische en effectieve methode waarbij je tikt op meridianen en daar zinnetje bij uitspreekt. Mijn manier van werken kenmerkt zich door een combinatie van praktische nuchterheid en warme betrokkenheid. Met humor houd ik de sessies luchtig. De EFT - consulten vinden plaats in Aalten óf online. Ook bied ik een online cursus 'Grip op stress en emoties aan' waarmee je zelf leert hoe je EFT kunt toepassen bij jezelf. Via mijn website kun je ook een gratis mee-doe-video aanvragen voor een eerste kennismaking.

Bijzonderheden

Ik geloof dat een betere wereld begint in het klein, heel dicht bij jezelf. Verantwoordelijkheid nemend voor jezelf - ondanks alles wat je hebt meegemaakt of je is overkomen. Als je je eigen ballast opruimt zul je steeds meer écht jezelf zijn: liefdevol, mild en met meer vertrouwen en veerkracht.

Trefwoorden
Trauma Therapie EFT stress paniek Emotional Freedom Techniques