Slider image

Adres: Buizerdstraat 22, 8312 CA Creil, Nederland

Kvk: NL001466007B47

Hallo Ik ben Karin Eagle Star Woman geboren Maagd ascendant Steenbok 1965

Geboren te Sneek Friesland en ik kom uit een gezin van 6 kinderen waarvan ik op 1 na de jongste ben.

Mijn moeder ze altijd dat ik met de helm op geboren ben, en heb zeker alle capaciteiten in huis voor een Psychic Medium wat mogelijk is

ik ben een Psychic*-Medium en een healer. en Ik help mens en dier met liefde. Daarbij Coach ik ook en Ben Reiki Master in de Usui Shiki Ryoho system en ik ben ingewijd in de liniage van Phylis Lei Foremoto.

Wat ik zoal doe in een consult wat jij bij mij boekt, Bij een consult leg ik graag de Tarot of lenormand kaarten. ook maak ik contact met overleden dierbaren.

Het is mogelijk om een regressie consult te doen op het gebied van vorige levens, dit kan juist jou goed op weg helpen en vooral over je eigen angsten of drempel heen te zetten.

En verzorg ik graag zowel op locatie als in de praktijk fijne bijeenkomsten zoals paranormale avonden met foto's of sieraden. Ook met encaustic-was is het mogelijk mooie boodschappen door te geven.

Neem gerust een kijkje op mijn website

* Psychic komt van het woord Psychometrie werken met de energie uit van alles

Trefwoorden
Medium mediumconsult/ trancehealing AccesBars coaching Reikibehandelingen Reikihealer reikimaster accessconsciousness Mediumschap