andersdanandersmassage in Amsterdam

Slider image
Slider image
Slider image
Slider image

Adres: Woestduinstraat 1, 1058 SX Amsterdam, Nederland

Kvk: 64041352

Met aandacht aan heel je lichaam, het enige wat jij hoeft te doen is ontvangen. Aanraking is geen luxe maar een eerste levensbehoefte.

In mijn massagepraktijk in Amsterdam raak ik je (aan) en pak ik problemen aan waarvan jij niet wist dat je ze had op manieren die voor jou een raadsel zijn. Met een massage zorg je voor je lichaam. Het is een investering in jezelf en krijgt er iets voor terug wat onbetaalbaar is.
Een moment voor jezelf, thuiskomen in je eigen lichaam.

Je bent welkom voor een ontspannende lichaamsmassage, Intuition & Qi Sense massage, Return to Yourself massage, Voetreflexzone, Sportmassage, Toonpunctuur of één van de specials.

Bezoek alleen op afspraak. Ik heb geen wachtruimte, kom op tijd. Ben je vertraagd laat het even weten.

Anders dan Anders massage heeft 2 locaties:

  • Vlijmen (Noord Brabant)
    Hier zijn alle behandelingen mogelijk alsook klanktafelbehandelingen, scrub & oil massage en Herbal Thai kruidenstempel massage
  • Amsterdam
    Hier zijn manuele massages mogelijk alsook toonpunctuur

Wil je weten hoe anderen mijn massages hebben ervaren? Lees gerust de recensies.

In verbinding, van hart tot hart, van mens tot mens.
Léon

Bijzonderheden

Waar je ook in Nederland/ België woont, of ben je in Amsterdam op doorreis dan ben je van harte welkom bij andersdanandersmassage.nl en andersdanandersmassage in Amsterdam (Masseur in Amsterdam)
In de online agenda maak je eenvoudig en snel een afspraak op één van de locaties die het beste bij je past.

Tijdens massages en behandelingen ben ik telefonisch niet bereikbaar, vandaar dat er geen telefoonnummer vermeld staat. Heb je een vraag, of wil je iets vertellen ? Reik uit en stuur een mail.

Trefwoorden
Op maat gegeven massage's Massage Holistische Energetische massages toonpunctuur voetreflexologie, voetmassage, reflexzonetherapie sportmassage oorkaarsen lichaamsgerichtwerk psoasklachten moxa