Slider image
Slider image
Slider image

Adres: Pluvierstraat 24, 2681 TM Monster, Nederland

Kvk: 83162976

"Het mooiste wat je kunt Zijn is je-zelf!"

Bijzonderheden

“Mijn hele leven lang was er een sterk gevoel dat ik hier niet thuis hoorde. Mijn familie probeerde aan mijn speciale behoeften te voldoen, alleen wisten niet echt hoe. Doordat ik dit gevoel voor waarheid aan heb genomen, zijn vele niet-helpende overtuigingen zoals "ik hoor er niet bij" en "ik ben niet goed genoeg" ontstaan en werden zij mijn innerlijke mantra. Toen ik een peuter was, voelde ik zoveel dat ik me ben gaan ‘afscheiden’ van mijn intuïtie en Harts energie. Puur uit bescherming. Simpelweg om dat wat ik voelde, te veel en te pijnlijk was.

Dus groeide ik op als een Helder voelend kind, met sterke overlevings- en beschermingsmechanismen, zodat ik de pijn van afwijzing niet hoefde te voelen. Rond mijn 50e werd alles - wat in mijn familie onuitgesproken en onverwerkt bleef - via mij geuit. Je zou kunnen zeggen dat het familietrauma door mijn lichaam heen is gevoeld, ervaren en geheeld. Een zwaar, diep innerlijkproces, dat ik "Mijn innerlijke reis van angst naar liefde, van denken naar voelen" noem. Hierdoor kon ik weer mijn eigen plek innemen en het leven gaan leiden wat voor mij bedoeld is.

Na jarenlang in veel verschillende banen op overlevingsmodus te hebben gefunctioneerd, ben ik in 2011 gestart als zelfstandige. Het is de beste beslissing geweest die ik ooit heb genomen! Ik pas namelijk in geen enkel standaard hokje. Ongelooflijk veel geleerd in de detailhandel en het bedrijfsleven, alleen het is niet mijn wereld. Gedij beter in een voelende en meer rechterbreingeoriënteerde omgeving.

In januari 2022 stapte ik twee dagen na het afronden van de ADHD Coachopleiding in een hele andere wereld. De wereld van het sjamanisme. Van voelen en in contact zijn met mijn hart, met mijn lichaam en met Moeder Aarde. Een wereld die nu helemaal niet zo anders blijkt te zijn dan mijn eigen innerlijke wereld. Alle laagjes van conditionering en overleving zatengewoon nog in de weg. En leerde ik dat mijnovergevoeligheid, die door velen als té veel is ervaren, mijn grootste kracht blijkt te zijn!

Nu ik écht begrijp wie ik daadwerkelijk ben en dat de lessen die ik in mijn leven heb geleerd, heel waardevol zijn, ook voor een ander, heb ik het tot mijn missie gemaakt om de gevoelige 'kinderen' van nu en toen te begeleiden, zodat zij hun ware talenten en kwaliteiten tot uiting kunnen brengen.

En breng ik met heel veel liefde mijn wereld van het denken samen met mijn wereld van het Helder voelen.”

(De video kan worden bekeken met het wachtwoord: rustige stuiterbal)

Betaalmethoden

Euro, Florijn, Ruilhandel, Watermunt

Trefwoorden
coaching hoogsensitiviteit (HSP) bewustzijnscoach Ervaringsdeskundige sjamanisme NLP coach