Slider image

Adres: Pluvierstraat 24, 2681 TM Monster, Nederland

Kvk: 83162976

"Het mooiste wat je kunt Zijn is je-zelf!"

Bijzonderheden

Onze wereld bevindt zich in een transitie en is bezig aan een emotionele transformatie. Velen van ons doen dit door de weg naar binnen te gaan. Door onze eigen schaduwen en angsten te omarmen kunnen we trauma's uit onze voorouderlijn loskoppelen. Zodat ze ons in het Nu niet langer triggeren en wellicht ons in het leven als volwassene beïnvloeden. Zelf ben ik ook naar binnen gegaan en heb die innerlijke ontdekkingsreis gemaakt, naar de diepe krochten van mijn ziel. Van ego- naar Harts bewustzijn en van angst naar Liefde.

Jarenlang heb ik me slachtoffer gevoeld van de trauma’s uit mijn kindertijd. Want ik wist helemaal niet dat ik die had. Realiseer me dat ik door die onzichtbare wond van binnen, werkelijk doodsbang ben geweest om mijn ware zelf te laten zien en het leven te leiden wat wèl voor mij bedoeld is. Tegelijkertijd weet ik dat de gebeurtenissen uit het verleden nodig zijn geweest om me dat weer te herinneren.
Toen ik het boek “Het verstrooide brein” van Gabor Maté aan het lezen was, realiseerde ik me dat al die hardnekkige overtuigingen over mezelf al in de baarmoeder zijn ontstaan. Waardoor ik me als bijna volgroeide baby heb afgesloten van mijn gevoelens en lichaam. Wilde zelfs niet geboren worden, omdat het niet veilig voelde voor mij daarbuiten. Eigenlijk heeft niemand om me heen – ik zelf ook niet – echt begrepen wat er zich in mij allemaal afspeelde.

Pas toen ik 55 was, kwam ik erachter dat een intens verdriet en diepe onbewuste rouw om het vroege verlies van mijn tweelingzus (waardoor ik als tweeling toch alleen werd geboren) heel veel impact op mij, mijn leven en vooral mijn gedrag heeft gehad. Er hele hardnekkige copings- en overlevingsmechanismen zijn ontstaan. Die wetenschap heeft ervoor gezorgd dat ik weer verbinding met mezelf, mijn innerlijke gekwetste meisje ben gaan maken en we herenigd zijn met de ziel van Dyanne. Ze heeft namelijk eindelijk een naam en haar plek gekregen in ons familiesysteem. En voel ik dat bijna alle missende puzzelstukjes op zijn plek zijn gevallen, waardoor ik weer het leven kan leiden wat voorbestemd is voor mij.

Mocht jij jezelf (deels) herkennen in mijn verhaal, weet dan dat ik met alle Liefde een tijdje jouw reisgenoot wil zijn.

Want "Het mooiste wat je kunt Zijn, is je-Zelf!"

Als coach en ervaringsdeskundige ADHD / HSP / Persoonlijkheidsproblematiek en vroeg kind-trauma sta ik ondernemers, volwassenen en jong volwassenen bij tijdens hun innerlijke en persoonlijke ontdekkingsreis. Ik werk vooral in het hier en Nu en met wat zich aandient. Vanuit echtheid, veiligheid, openheid en intuïtief.

(De video kan worden bekeken met het wachtwoord: rustige stuiterbal)

Betaalmethoden

Euro, Florijn, Ruilhandel, Watermunt

Trefwoorden
coaching hoogsensitiviteit (HSP) bewustzijnscoach Ervaringsdeskundige sjamanisme