Zacht Zinnig Bewegen in Utrecht

Turkooislaan 35,  3523 GK,  Utrecht

Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht
BIG/RIZIV nr: Niet

Omschrijving van Zacht Zinnig Bewegen

Zacht Zinnig Bewegen wie wil dat niet? Efficiënt bewegen, zodat je niet bepaalde spieren of gewrichten van je lichaam overbelast. Het aansturen van ieders bewegingen gebeurt vanuit de hersenen en is dus ook verbonden met de beelden over je hoort te bewegen. Of ooit aangeleerde patronen. Krijg invloed op je eigen souplesse door lessen te volgen bij Zacht Zonnig Bewegen. Langzame kleine bewegingen bieden een inkijkje in de vele bewegingsmogelijkheden die je zult herontdekken. Na iedere les voel je je weldadig, alsof je een massage hebt gehad. Leer jezelf soepel, krachtig en pijnvrij bewegen.

Bijzonderheden

Vijf groepslessen per week in kleine groepjes 5-8 personen in midden Nederland. Dinsdag in de namiddag en in de avond en woensdagochtend zijn de lessen online. Het combineren van individuele lessen met hand- on en groepslessen geeft een snelle inkijk in wat deze lessen voor jou kunnen betekenen.

Is bij jou ook iedereen welkom?

Als jij je nu inschrijft als aanbieder bij keuzevrijbijmij.nl dan laat jij weten dat iedereen altijd welkom is bij jou. Wanneer je als aanbieder op onze website staat kom je onder de aandacht van nieuwe klanten. Ook kun je zien welke gelijkgestemde ondernemers bij jou in de buurt zijn.

Zo creëer je nieuwe netwerken voor een open, vrije samenleving, zonder uitsluiting

Menu