Wonderkracht in Tilburg

Van Tetterodestraat 24,  5012JC,  Tilburg

Plaats: Tilburg
Provincie: Noord-Brabant

Omschrijving van Wonderkracht

Wonderkracht: coaching en training voor onderwijs vanuit je hart

Wellicht heb je als docent zijnde ondervonden dat om verbonden te blijven met wat jij voelt dat klopt en daar daadwerkelijk voor te gaan, je behoorlijk wat moed, vertrouwen en vaardigheid nodig hebt. Hoe blijf je trouw aan je eigen waarden binnen een onderwijssysteem wat je daarin uitdaagt? Hoe kun je je creativiteit (opnieuw) inzetten om anderen te prikkelen en te bewegen?
Tijdens de coachingsmomenten maak ik gebruik van de methodiek van Verbindende Communicatie en elementen uit het systemisch werk. Uitgangspunten daarbij zijn voor mij openheid, nieuwsgierigheid, empathie, verantwoordelijkheid en je eigen ruimte innemen.

Bijzonderheden

Naast individuele coaching bied ik workshops voor teams en teamcoaching aan. Individuele coaching kan zowel live als online.

Is bij jou ook iedereen welkom?

Als jij je nu inschrijft als aanbieder bij keuzevrijbijmij.nl dan laat jij weten dat iedereen altijd welkom is bij jou. Wanneer je als aanbieder op onze website staat kom je onder de aandacht van nieuwe klanten. Ook kun je zien welke gelijkgestemde ondernemers bij jou in de buurt zijn.

Zo creëer je nieuwe netwerken voor een open, vrije samenleving, zonder uitsluiting

Menu