time2heal in ROOSENDAAL

Bredaseweg 79,  4702 KP,  ROOSENDAAL

Plaats: ROOSENDAAL
Provincie: Noord-Brabant
KvK/KBO nr: 32138808
BIG/RIZIV nr: 90069715

Omschrijving van time2heal

Al vele mensen mocht ik verder helpen op hun levenspad. Hetzij door blokkades uit het verleden op te ruimen, hetzij door een nieuwe stip op de horizon te zetten.
Welk traject je ook met mij aangaat, het gaat altijd ook over bewustwording en energiebeheer. Met daarin als centrale vraag: “wat doet het leven met je, hoe ga je om met de uitdagingen die je aangereikt krijgt en wat haal je eruit?”
Ik denk dat de belangrijkste levensles voor ons allemaal is: durven zorgen dat we krijgen wat we nodig hebben om het beste uit onszelf en uit dit leven te halen. Wat dat is, verschilt per persoon.
Bel, mail of bericht me gerust voor een vrijblijvende kennismaking.

Bijzonderheden

Ik ben breed geschoold, zowel commercieel als spiritueel en heb een pak aan levenservaring, sinds 1966. Voor iets meer kijk op mijn ontwikkeling kun je terecht op LinkedIn.

Is bij jou ook iedereen welkom?

Als jij je nu inschrijft als aanbieder bij keuzevrijbijmij.nl dan laat jij weten dat iedereen altijd welkom is bij jou. Wanneer je als aanbieder op onze website staat kom je onder de aandacht van nieuwe klanten. Ook kun je zien welke gelijkgestemde ondernemers bij jou in de buurt zijn.

Zo creëer je nieuwe netwerken voor een open, vrije samenleving, zonder uitsluiting

Menu