Sterrenstof Kindercoaching in Dinteloord

Weidemolen 20,  4671 HP,  Dinteloord

Plaats: Dinteloord
Provincie: Noord-Brabant
KvK/KBO nr: 83632476

Omschrijving van Sterrenstof Kindercoaching

Als coach heb ik niet alle antwoorden pasklaar en ben ik ook niet degene die alles kan oplossen voor het kind/de jongere.
Wel help ik het kind de antwoorden in hen zelf naar boven te halen, de eigen-wijsheid te versterken. Ook reik ik a.h.w. nieuw gereedschap (nieuwe gedragingen/ nieuwe gewoontes) aan, waarmee het kind zichzelf kan helpen, emoties kan verwerken en helen of zichzelf staande kan houden in zijn of haar omgeving.
Mijn grootste tool is het kind uit het hoofd halen; naar de wijsheid van het hart en het innerlijk weten. Op een plek waar alles er mag zijn, ook de moeilijke en verdrietige gevoelens.
Ik fungeer als een liefdevolle wegwijzer, werk intuïtief en heb veel kennis.

Bijzonderheden

Naast de gesprekken en interventies is er ook de mogelijkheid om energetische behandelingen te ontvangen tijdens een sessie. Dit gaat altijd in goed overleg met het kind en de ouders.
Je voelt je na een behandeling vitaler en rustiger.
Zo krijgt het kind de ruimte om dichter bij zichzelf te komen.

Is bij jou ook iedereen welkom?

Als jij je nu inschrijft als aanbieder bij keuzevrijbijmij.nl dan laat jij weten dat iedereen altijd welkom is bij jou. Wanneer je als aanbieder op onze website staat kom je onder de aandacht van nieuwe klanten. Ook kun je zien welke gelijkgestemde ondernemers bij jou in de buurt zijn.

Zo creëer je nieuwe netwerken voor een open, vrije samenleving, zonder uitsluiting

Menu