Stal Caritas in Kapellebrug

Sint janstraat 8c,  4565 EN,  Kapellebrug

Plaats: Kapellebrug
Provincie: Zeeland
KvK/KBO nr: 20146101

Omschrijving van Stal Caritas

Stal Caritas is gelegen in Zeeuws-Vlaanderen vlak bij de grens van België. Wij fokken met KWPN paarden en met Friese paarden. De goed gekeurde dekhengst Zardando hebben wij op stal staan en bieden wij aan als dekhengst. Daarnaast verhuren wij ook koetsen voor (rond)ritten, trouwerijen, communies en andere feestelijke gelegenheden. Uitvaartvervoer verzorgen wij met rouwkoetsen, bloemenkoetsen en volgkoetsen. Pensionstal verhuur doen wij kleinschalig. Exclusief hebben wij een aantal pensionstallen te huur op basis van volpension. Onze stal is op een prachtige locatie waar je zo het bos in rijd voor een buiten rit. Wij streven naar perfectie en gaan enkel gemotiveerd voorwaarts.

Bijzonderheden

Kom eens een rondrit maken met 1 van onze koetsen van 4 tot 10 personen. Ook bieden wij high tea picknicken aan onderweg in het mooie Zeeuws-Vlaamse landschap.

Is bij jou ook iedereen welkom?

Als jij je nu inschrijft als aanbieder bij keuzevrijbijmij.nl dan laat jij weten dat iedereen altijd welkom is bij jou. Wanneer je als aanbieder op onze website staat kom je onder de aandacht van nieuwe klanten. Ook kun je zien welke gelijkgestemde ondernemers bij jou in de buurt zijn.

Zo creëer je nieuwe netwerken voor een open, vrije samenleving, zonder uitsluiting

Menu