Renleda Coaching in Surhuisterveen

De Kolk 16,  9231 CW,  Surhuisterveen

Plaats: Surhuisterveen
Provincie: Friesland
KvK/KBO nr: 75232545

Omschrijving van Renleda Coaching

Mijn naam is Janny Huisma en ik werk vol enthousiasme als persoonlijke stress coach.Wanneer de stress, angst- paniek of hyperventilatie je leven gaat beheersen is het tijd om hulp te vragen.Deze blokkades en belemmering hebben invloed op je humeur en je lichamelijke gesteldheid.Situaties ga je uit de weg en je blijft vaker thuis waardoor je meer gaat piekeren. Als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander hoe het is om in een neerwaartse spiraal vast te komen zitten.Het goede nieuws is dat ik je kan helpen om weer grip op de situatie te krijgen.Ik bied je een luisterend oor,geef tips en trucs en help ik je bewust worden van je gedachtes en en gedrag wat in verbinding staat met je klachten.

Bijzonderheden

De klacht staat niet op zichzelf maar staat in verbinding met je hele lijf. Daarom berust mijn totale aanpak op het holisme.

Door middel van de 4 gezondheidpijlers stel ik een persoonlijk behandelplan op:
Bewustwording
Ademhaling en houding
Mind-set
Voeding

Is bij jou ook iedereen welkom?

Als jij je nu inschrijft als aanbieder bij keuzevrijbijmij.nl dan laat jij weten dat iedereen altijd welkom is bij jou. Wanneer je als aanbieder op onze website staat kom je onder de aandacht van nieuwe klanten. Ook kun je zien welke gelijkgestemde ondernemers bij jou in de buurt zijn.

Zo creëer je nieuwe netwerken voor een open, vrije samenleving, zonder uitsluiting

Menu