Praktijk Persoonlijk Gelukt in Winterswijk

Beatrixpark 2,  7101BN,  Winterswijk

Plaats: Winterswijk
Provincie: Gelderland
KvK/KBO nr: 67398154

Omschrijving van Praktijk Persoonlijk Gelukt

Werken aan een liefdevolle relatie met jezelf, je lijf en voeding.

Vaak is onze aandacht naar buiten gericht. Buiten onszelf denken we antwoorden te vinden. Dit doen we ook met onze voeding, we volgen talloze diëten waarvan een ander heeft “bedacht’ dat ze gezond voor je zouden zijn. Met elke nieuwe afval poging keuren we onszelf af en raken we verder verwijderd van onze innerlijke wijsheid.

Jouw weg is naar binnen i.p.v. naar buiten. Probeer het daarom eens in de andere volgorde. Als jij vanbinnen groeit en begint jezelf en je lichaam te waarderen, begin je beter voor jezelf te zorgen. Meer zelfliefde zorgt voor een gezonder eetpatroon en niet andersom.

Bijzonderheden

Je huidig relatie met jezelf, je lijf en voeding zijn een aanwijzing naar diepere onbewuste patronen. Onvrede met je lichaam staat vaak voor onvrede met jezelf.

Voedsel lijkt op deze momenten een comfortabele oplossing. Het wordt jouw beste vriend maar tegelijkertijd ook je vijand.

Is bij jou ook iedereen welkom?

Als jij je nu inschrijft als aanbieder bij keuzevrijbijmij.nl dan laat jij weten dat iedereen altijd welkom is bij jou. Wanneer je als aanbieder op onze website staat kom je onder de aandacht van nieuwe klanten. Ook kun je zien welke gelijkgestemde ondernemers bij jou in de buurt zijn.

Zo creëer je nieuwe netwerken voor een open, vrije samenleving, zonder uitsluiting

Menu