Plons Muziek! in Amstelveen

Heemstede,  1187 MG,  Amstelveen

Plaats: Amstelveen
Provincie: Noord-Holland
KvK/KBO nr: 70354472

Omschrijving van Plons Muziek!

Zangles = Gezond genieten!
Als je bezig bent met zingen kan je even al het andere loslaten en dat geeft een heerlijk gevoel van ontspanning waardoor je de rest van de dag extra energie hebt.
Deborah van Plons Muziek in Amstelveen biedt deze lessen aan voor elke leeftijd, voor kinderen ook Algemene Muzikale Vorming.
Je lichaam is je instrument bij het zingen. We proberen dat instrument zo mooi mogelijk te laten klinken door te werken aan klankvorming. Hierdoor kunnen de stembanden vrijer bewegen, zodat je minder snel moe wordt bij het zingen. Je stem wordt voller en je kunt hogere en lagere tonen zingen.

Bijzonderheden

In de zanglessen zijn we ook bezig met articulatie, de uitspraak van vreemde talen en ook aan de betekenis van en je gevoel bij een bepaald stuk. Natuurlijk bepaal jij zelf wat voor soort muziek je gaat zingen. Of je nu alleen zingt onder de douche of dat je bv. in een koor zingt, zingen is fijn!

Is bij jou ook iedereen welkom?

Als jij je nu inschrijft als aanbieder bij keuzevrijbijmij.nl dan laat jij weten dat iedereen altijd welkom is bij jou. Wanneer je als aanbieder op onze website staat kom je onder de aandacht van nieuwe klanten. Ook kun je zien welke gelijkgestemde ondernemers bij jou in de buurt zijn.

Zo creëer je nieuwe netwerken voor een open, vrije samenleving, zonder uitsluiting

Menu