Natuurlijk Cranio in Brielle

Hoogaars 34,  3232 TE,  Brielle

Plaats: Brielle
Provincie: Zuid-Holland
KvK/KBO nr: 59500557

Omschrijving van Natuurlijk Cranio

Cranio Sacraal therapie is een subtiele en uiterst zachte vorm van lichaamswerk, waarbij (in tegenstelling tot kraken) er zacht en zonder manipulaties gewerkt wordt. Deze beweging brengt ons in een diepe ontspanning waarbij het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt aangespoord. Niet uitgedrukte gevoelens van angst, pijn en fysieke letsels kunnen leiden tot lichamelijke klachten. Deze klachten zorgen er uiteindelijk voor dat het hele lichaam uit balans kan raken en tevens hormonen, zenuwstelsel e.d. aangetast worden. Uiteindelijk kan dit alles de hersenen en de zenuwen beïnvloeden. Door de cranio-sacrale beweging tijdens de behandeling komt er meer ruimte en rust in het lichaam.

Bijzonderheden

Totale ontspanning
Een Cranio Sacraal behandeling bestaat uit een aantal stappen die in ongeveer één uur worden doorlopen. Met de handen wordt op zachte wijze druk uitgeoefend op het lichaam, onderliggende botten en eventueel organen. Waardoor het ritme van de lichaamsvloeistoffen wordt gevolgd.

Is bij jou ook iedereen welkom?

Als jij je nu inschrijft als aanbieder bij keuzevrijbijmij.nl dan laat jij weten dat iedereen altijd welkom is bij jou. Wanneer je als aanbieder op onze website staat kom je onder de aandacht van nieuwe klanten. Ook kun je zien welke gelijkgestemde ondernemers bij jou in de buurt zijn.

Zo creëer je nieuwe netwerken voor een open, vrije samenleving, zonder uitsluiting

Menu