Narayana-etherapie in Heerlen

Lumierestraat 3,  6412 TM,  Heerlen

Plaats: Heerlen
Provincie: Limburg
KvK/KBO nr: 75379317

Omschrijving van Narayana-etherapie

Lijfkracht- en Systeem Herstel voor het aanspreken van uw eigen zelfherstellende vermogen. Uw lichaam weet beter dan wie dan ook hoe iets geheeld mag worden en op welke manier. Hierbij kunnen alle soorten problemen aangepakt worden.
Acces Bars voor het op een zeer relaxte manier ruimte creëren in uw lichaam en hoofd.
Magnetiseren voor het aanpakken van lichamelijke klachten, betere doorstroming van lichaam, chakra’s en uw algehele energiedoorstroming.
Help je Kindje voor het energetisch oplossen van problemen bij kids van 0 tot 6 jaar (denk aan geboortetrauma, krampjes, overstrekken, etc.)
Verwijderen van entiteiten voor het weghalen van alle entiteiten of zielen.

Bijzonderheden

Ik gebruik gezond verstand en mijn eigen immuunsysteem en geen opgelegde richtlijnen. En verder ben ik er voor de gezondheid van mijn medemens. Ik houdt niet van afstand tussen mij en de behandelde en maak daarom ook graag persoonlijk contact. Wij zijn allemaal gelijk en dat hou ik ook graag zo.

Is bij jou ook iedereen welkom?

Als jij je nu inschrijft als aanbieder bij keuzevrijbijmij.nl dan laat jij weten dat iedereen altijd welkom is bij jou. Wanneer je als aanbieder op onze website staat kom je onder de aandacht van nieuwe klanten. Ook kun je zien welke gelijkgestemde ondernemers bij jou in de buurt zijn.

Zo creëer je nieuwe netwerken voor een open, vrije samenleving, zonder uitsluiting

Menu