Loyalthy Advies / Jij hebt de Regie ! Cliëntondersteuning in Hoogeveen

Parmentierstraat 2E, kantoor 16,  7903 TP,  Hoogeveen

Plaats: Hoogeveen
Provincie: Drenthe
KvK/KBO nr: 68353022

Omschrijving van Loyalthy Advies / Jij hebt de Regie ! Cliëntondersteuning

Hallo,

alsof het leven voor de mensen die ik help nog niet lastig genoeg is zonder Corona, zonder Vaccinaties, zonder maatregelen.

Ik blijf 100% klaar staan voor mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben vanuit het Sociaal Domein, ongeacht deze mensen de keuze hebben gemaakt (of moesten maken ) om wel of niet zich te laten vaccineren met de Covid vaccins.

Juist keuzevrijheid, eigen kracht, eerlijkheid en rechten zijn de kernzaken waar ik voor sta en een ieder bepaald zelf wat er met zijn of haar lichaam gebeurd , ongeacht de consequenties die dit voor hen zelf kan hebben of heeft.

Dus wees en blijf welkom !

Ik houd me verder wel aan regels, waar dit nodig is.

Bijzonderheden

Ik doe veelal bezwaar en beroepszaken voor mensen die vastlopen in aanvragen van jeugdhulp of WMO ondersteuning. Als mensen kwetsbaar zijn en het prettig vinden dat ik mondkapje draag etc. doe ik dat zonder problemen. Ook op afstand kan ik vaak goed helpen !

Is bij jou ook iedereen welkom?

Als jij je nu inschrijft als aanbieder bij keuzevrijbijmij.nl dan laat jij weten dat iedereen altijd welkom is bij jou. Wanneer je als aanbieder op onze website staat kom je onder de aandacht van nieuwe klanten. Ook kun je zien welke gelijkgestemde ondernemers bij jou in de buurt zijn.

Zo creëer je nieuwe netwerken voor een open, vrije samenleving, zonder uitsluiting

Menu