Love for Birth in Dordrecht

Haringstraat 8,  3311 VH,  Dordrecht

Plaats: Dordrecht
Provincie: Zuid-Holland
KvK/KBO nr: 24487239
BIG/RIZIV nr: 90045661

Omschrijving van Love for Birth

Ik werk als therapeute – o.a. opgeleid aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie – met mensen (meestal meisjes en vrouwen, maar ook jongens en mannen zijn van harte welkom!) die zich bewust willen worden van hun geboorteverhaal en de manier waarop deze hun leven beïnvloed. Ik begeleid vrouwen die zich bewust willen voorbereiden op de conceptie, zwangerschap en geboorte van hun kindje. Ook bied ik nazorg na een (traumatische) bevalling, een miskraam of een abortus en begeleid ik ouders en pasgeboren baby’s bij hun start als nieuw gezin met aandacht voor verbinding. Ik bied zowel individuele sessies als workshops aan.

Bijzonderheden

Ik ben tevens opgeleid tot prenatal-, postpartum-, bekkenbodem-, en baby yoga teacher. Bij Love for Birth kun je dan ook wekelijks groepslessen lessen holistische yoga volgen.

Is bij jou ook iedereen welkom?

Als jij je nu inschrijft als aanbieder bij keuzevrijbijmij.nl dan laat jij weten dat iedereen altijd welkom is bij jou. Wanneer je als aanbieder op onze website staat kom je onder de aandacht van nieuwe klanten. Ook kun je zien welke gelijkgestemde ondernemers bij jou in de buurt zijn.

Zo creëer je nieuwe netwerken voor een open, vrije samenleving, zonder uitsluiting

Menu