Licht Leven in Lent

Duitslandstraat 24,  6663 LE,  Lent

Plaats: Lent
Provincie: Gelderland
KvK/KBO nr: 84149159

Omschrijving van Licht Leven

* Massages: kom uit je hoofd en in je lijf door deze Ayurvedische ontspanningsmassage. Dit is een massage van een uur waarbij het hele lichaam aan bod komt. Met gebruik van warme olie en verrassende grepen is het een fijne massage om bij weg te dromen.

* Clowning: de rode neus opzetten betekent niet opeens gek doen en mensen aan het lachen maken. De rode neus is een magisch middel om los te komen van alles wat jou in het dagelijks leven belemmert of blokkeert om te doen waar je zin in hebt. Met deze neus beleef jij weer plezier en vertrouwen in het volgen van je eerste impulsen en in het uiten van je gevoelens.

* Ont-spullen: een rustige leefomgeving geeft ruimte voor een rustige geest

Bijzonderheden

Licht Leven geeft ook retraites, dit is een combinatie van al het bovenstaande plus de samenwerking met andere ondernemers die mijn waarden delen (gezondheid, gemeenschap en plezier).

Is bij jou ook iedereen welkom?

Als jij je nu inschrijft als aanbieder bij keuzevrijbijmij.nl dan laat jij weten dat iedereen altijd welkom is bij jou. Wanneer je als aanbieder op onze website staat kom je onder de aandacht van nieuwe klanten. Ook kun je zien welke gelijkgestemde ondernemers bij jou in de buurt zijn.

Zo creëer je nieuwe netwerken voor een open, vrije samenleving, zonder uitsluiting

Menu