Hotel Onder de Linden in Roden

Brink 27,  9301 JK,  Roden

Plaats: Roden
Provincie: Drenthe
KvK/KBO nr: 69586136

Omschrijving van Hotel Onder de Linden

In de Kop van Drenthe, nabij de stad Groningen, vind je Hotel Onder de Linden. Hét gezellige familiehotel om de noordelijke provincies te ontdekken omdat het centraal ligt nabij de A7 en A28.

Bij Onder de Linden voel je je thuis zodra je over de drempel stapt. Overnacht in een van de 23 sfeervolle, comfortabele of luxe hotelkamers. In het gezellige en sfeervol ingerichte eetcafé of op het grote zonterras kun je genieten van een heerlijk ontbijt, lunch, diner, high tea, high beer of high wine.

Meer informatie? Neem gerust een kijkje op hotelonderdelinden.nl

Bijzonderheden

Hotel Onder de Linden heeft vier zalen. Ideaal voor een feest, vergadering of zakelijke bijeenkomst. Ook kun je volledige arrangementen boeken voor zowel groepsuitjes met bijvoorbeeld een e-chopper of een compleet verzorgd weekend weg met je (sport)team.

Is bij jou ook iedereen welkom?

Als jij je nu inschrijft als aanbieder bij keuzevrijbijmij.nl dan laat jij weten dat iedereen altijd welkom is bij jou. Wanneer je als aanbieder op onze website staat kom je onder de aandacht van nieuwe klanten. Ook kun je zien welke gelijkgestemde ondernemers bij jou in de buurt zijn.

Zo creëer je nieuwe netwerken voor een open, vrije samenleving, zonder uitsluiting

Menu