Het Betere Eten in Leersum

Honingraat 9,  3956 HG,  Leersum

Plaats: Leersum
Provincie: Utrecht
KvK/KBO nr: 30268006

Omschrijving van Het Betere Eten

Een tumor is het uiterlijke kenmerk van de ziekte kanker. Als je kanker gaat zien als een ziekte en je gaat zoeken naar de oorzaak van de ziekte gaat er een wereld voor je open. Verzuring van het lichaam door verkeerde voeding is de grootste oorzaak van het ontstaan van kankercellen. Hoe meer je weet welke voeding die verzuring kan opheffen hoe makkelijker kan jouw eigen immuunsysteem de kanker uit je lichaam verwijderen. Jouw immuunsysteem is daar zeer sterk in.
Moet je dus de tumor bestrijden of ga je voor de natuurlijke weg door de verzuring en mineraaltekorten te gaan opheffen, om zo de oorzaak van het ontstaan van kanker op te heffen.
Kijk op www.voedingtegenkanker.nl

Bijzonderheden

Met het online programma op www.voedingtegenkanker.nl krijg je veel inzicht wat je zelf kan bijdragen aan je gezondheid. Je kunt het programma ook samen met de reguliere behandeling volgen als je toch daar voor kiest. Koop het boek Voeding tegen Kanker om je in te lezen op www.salvestrolenshop.nl

Is bij jou ook iedereen welkom?

Als jij je nu inschrijft als aanbieder bij keuzevrijbijmij.nl dan laat jij weten dat iedereen altijd welkom is bij jou. Wanneer je als aanbieder op onze website staat kom je onder de aandacht van nieuwe klanten. Ook kun je zien welke gelijkgestemde ondernemers bij jou in de buurt zijn.

Zo creëer je nieuwe netwerken voor een open, vrije samenleving, zonder uitsluiting

Menu