HeelHuus Gezondheidscentrum in Warnsveld/Zutphen

De Gaikhorst,  7231 NB,  Warnsveld/Zutphen

Plaats: Warnsveld/Zutphen
Provincie: Gelderland
KvK/KBO nr: 58665498
BIG/RIZIV nr: 09035342204

Omschrijving van HeelHuus Gezondheidscentrum

In het HeelHuus Gezondheidscentrum staat de mens centraal; klein, groot, jong, oud, gezond en minder gezond. Er wordt gekeken naar wat iemand heel specifiek nodig heeft om in balans te komen, te genezen, gezond(er) te worden. Dit kunnen reguliere behandelingen zijn, zoals fysiotherapie, manuele therapie, podotherapie, logopedie, ergotherapie en psychologie maar ook complementaire behandelingen zoals acupunctuur, Chinese kruidengeneeskunde, natuurgeneeskunde, craniosacraal therapie, massage bij kanker en energetische coaching.

Bijzonderheden

In de sfeervolle workshopruimte en de ruime oefenzaal van het HeelHuus worden bovendien workshops, trainingen en lezingen op gebied van zowel lichamelijke als geestelijke gezondheid, persoonlijke groei en ontwikkeling, bewust leven en spiritualiteit gehouden.

Is bij jou ook iedereen welkom?

Als jij je nu inschrijft als aanbieder bij keuzevrijbijmij.nl dan laat jij weten dat iedereen altijd welkom is bij jou. Wanneer je als aanbieder op onze website staat kom je onder de aandacht van nieuwe klanten. Ook kun je zien welke gelijkgestemde ondernemers bij jou in de buurt zijn.

Zo creëer je nieuwe netwerken voor een open, vrije samenleving, zonder uitsluiting

Menu