Goedkopekantoorinrichting.nl in Joure

Vegelinsweg 3A,  8501 BA,  Joure

Plaats: Joure
Provincie: Friesland
KvK/KBO nr: 70939357

Omschrijving van Goedkopekantoorinrichting.nl

Wij zijn gespecialiseerd in tweedehands kantoorinrichting. Kies voor een duurzaam alternatief en bespaar fors op de aanschafwaarde van uw inrichting. Ook voor deskundig advies en complete projectinrichting kunt u prima bij Goedkopekantoorinrichting.nl terecht. Dankzij het brede aanbod kunt u met gebruikt kantoormeubilair zowel het milieu als budget besparen. Het complete aanbod tweedehands is direct leverbaar. We bezorgen én monteren zelf met onze eigen mensen. Grote bestellingen worden door deze vakmannen snel en vakkundig in uw kantoor geïnstalleerd zonder bijkomende kosten. Bekijk ons assortiment tweedehands kantoormeubelen en richt uw kantoor nog vandaag voordelig maar zorgeloos in.

Bijzonderheden

Snelle en een hele goede service. Bekijk de reviews op onze site! Onze klanten beoordelen ons met een 9,4 (4,72 sterren van de 5).

Is bij jou ook iedereen welkom?

Als jij je nu inschrijft als aanbieder bij keuzevrijbijmij.nl dan laat jij weten dat iedereen altijd welkom is bij jou. Wanneer je als aanbieder op onze website staat kom je onder de aandacht van nieuwe klanten. Ook kun je zien welke gelijkgestemde ondernemers bij jou in de buurt zijn.

Zo creëer je nieuwe netwerken voor een open, vrije samenleving, zonder uitsluiting

Menu