Geluk&Gezondheidshuis VITALYA in Hellevoetsluis

President Paterstraat 1,  3221 XM,  Hellevoetsluis

Plaats: Hellevoetsluis
Provincie: Zuid-Holland
KvK/KBO nr: 24269083
BIG/RIZIV nr: 90/042094

Omschrijving van Geluk&Gezondheidshuis VITALYA

Al 25 jaar aktief en erkend in de holistische gezondheidszorg. Nu ook met B & B . Ontspannen & Overnachten! Kom tot rust en maak gebruik van mijn diensten in de praktijk als shiatsu, lomi lomi massage, haptonomie, leefstijlcoaching, wandelcoaching, vit/mineralentest, voedingsanalyse, orthomoleculaire th., waterstoftherapie, ademtraining, yoga. Specialismen: pijnklachten, stress, vermoeidheid, burn-out, benauwdheid, allergie, darmklachten, overgangsklachten, borstgezondheid. Zoek je iets om er even tussenuit te zijn? Verblijf in mijn B&B in een sfeervolle 2p. kamer, ruime badkamer met bad en sauna. Mediterraanse tuin met vuurplaats. Badplaats met stranden en vesting. Iedereen is welkom!

Bijzonderheden

Bij Geluk&Gezondheidshuis VITALYA is iedereen welkom. Laten we elkaar steunen en zorg goed voor jezelf! Ik sta klaar om je behandeling/verblijf tot een waardevolle ontspannen herinnering te maken. Ik weet ook veel van permacultuur en wilde eetbare planten. Wandeling/workshop is ook mogelijk.

Is bij jou ook iedereen welkom?

Als jij je nu inschrijft als aanbieder bij keuzevrijbijmij.nl dan laat jij weten dat iedereen altijd welkom is bij jou. Wanneer je als aanbieder op onze website staat kom je onder de aandacht van nieuwe klanten. Ook kun je zien welke gelijkgestemde ondernemers bij jou in de buurt zijn.

Zo creëer je nieuwe netwerken voor een open, vrije samenleving, zonder uitsluiting

Menu