FOOD80/20 en Mind-Move coaching & consultancy in Harlingen

Westerzeedijk 19,  8862PK,  Harlingen

Plaats: Harlingen
Provincie: Friesland
KvK/KBO nr: 66452732

Omschrijving van FOOD80/20 en Mind-Move coaching & consultancy

Helpen doorgronden…
Dat is wat ik graag doe! Mensen helpen de onbegrijpelijkheden en ondoorgrondelijkheden in hun relaties en contacten te ontwarren, te begrijpen en een modus te vinden om te ‘dealen’ met innerlijke vraagstukken. Ik heb door mijn opleidingen en door uitgebreide levenservaring op dat vlak het vermogen ontwikkeld om in diepe lagen van de veelal onbewuste menselijke drijfveren door te dringen, en ze te begrijpen. Dit kan veel rust geven. En ook begrip en überhaupt een luisterend oor. Voor zowel jezelf als je omgeving.

Ik kijk door een holistische bril en houd rekening met diverse facetten Jij bent alles, een overkoepelende paraplu van jouw bestaan.

Bijzonderheden

Individuele Coaching, Voedingsinzichten, Paardencoaching, Hulp bij Verslavingsproblematiek, Multiproblem issues. Wmo, Wlz

Is bij jou ook iedereen welkom?

Als jij je nu inschrijft als aanbieder bij keuzevrijbijmij.nl dan laat jij weten dat iedereen altijd welkom is bij jou. Wanneer je als aanbieder op onze website staat kom je onder de aandacht van nieuwe klanten. Ook kun je zien welke gelijkgestemde ondernemers bij jou in de buurt zijn.

Zo creëer je nieuwe netwerken voor een open, vrije samenleving, zonder uitsluiting

Menu