FlexBase in Amsterdam

Omval 84,  1096 HW,  Amsterdam

Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland

Omschrijving van FlexBase

FlexBase is in 1996 ontstaan als aanbieder van media & marketing-diensten voor communicatie tussen Japanse en Europese organisaties.
Sinds 2005 specialiseren we ons in het aanbieden van reizen naar Japan. Daarnaast bieden we ook educatieve diensten aan zoals colleges, lezingen, de Intercultural Readiness Check, en workshops thee-ceremonie of kalligrafie.
Sinds 2010 bieden we ook Avatar-cursussen aan voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, waaronder de tweedaagse Resurfacing workshop.
We bieden coaching en begeleiding aan voor studenten op HBO-niveau, ook voor stages en afstuderen.
Met onze expat services geven we iedereen een warm welkom en ondersteuning bij relocation.

Bijzonderheden

Maaike spreekt, verstaat, leest en schrijft Japans. Ze heeft meer dan 30 jaar gewerkt in het internationale bedrijfsleven en meer dan 10 jaar in het hoger onderwijs.
Vanuit onze basis in Amsterdam bieden we zowel op locatie, vlakbij het Amstel-station als op afstand (via bv Zoom) de diensten aan.

Is bij jou ook iedereen welkom?

Als jij je nu inschrijft als aanbieder bij keuzevrijbijmij.nl dan laat jij weten dat iedereen altijd welkom is bij jou. Wanneer je als aanbieder op onze website staat kom je onder de aandacht van nieuwe klanten. Ook kun je zien welke gelijkgestemde ondernemers bij jou in de buurt zijn.

Zo creëer je nieuwe netwerken voor een open, vrije samenleving, zonder uitsluiting

Menu