Femke Secretariële Dienstverlening in Woerden

Jules Vernehof 18,  3446 ZV,  Woerden

Plaats: Woerden
Provincie: Utrecht
KvK/KBO nr: 30221825

Omschrijving van Femke Secretariële Dienstverlening

Ik ben een secretaresse in hart en nieren. Ik maak het de ander mogelijk onbezorgd te doen waar zij/hij goed in is omdat ik ontzorg, regel, organiseer, voorzie. Ik organiseer met plezier en energie bijeenkomsten, een reis, een vergadering. Notuleren doe ik ook, en alles wat er meer komt kijken bij de voorbereiding en nazorg van een vergadering. Ik werk zelfstandig, vanuit huis en kan ook elders werken. Flexibiliteit, snelheid en dynamiek zijn woorden die goed bij mij passen. Ik ben zeer loyaal en werk alle dagen. De wens van de opdrachtgever staat natuurlijk voorop. Ik ben eerlijk en realistisch. Als jij dat ook bent, dan ga ik ervoor. Kan ik iets voor jou of je bedrijf betekenen?

Bijzonderheden

Ik kan opdrachten aannemen van 1 tot 15 uren per week. Of dat nu structureel is of heel dynamisch: ik vind altijd wel tijd om iets tot een goed resultaat te brengen.

Is bij jou ook iedereen welkom?

Als jij je nu inschrijft als aanbieder bij keuzevrijbijmij.nl dan laat jij weten dat iedereen altijd welkom is bij jou. Wanneer je als aanbieder op onze website staat kom je onder de aandacht van nieuwe klanten. Ook kun je zien welke gelijkgestemde ondernemers bij jou in de buurt zijn.

Zo creëer je nieuwe netwerken voor een open, vrije samenleving, zonder uitsluiting

Menu