Existence, you make the difference! in Amsterdam

Da Costakade 128-IV,  1053 XB,  Amsterdam

Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
KvK/KBO nr: 34222276

Omschrijving van Existence

Praktijk voor groei in BewustZijn & PSYCH-K®
 
Ervaar je stress en/of spanning in je leven? Ben je mentaal en/of fysiek uit balans? Stroomt het even niet zo lekker in je leven? Is het bewaken van je grenzen een uitdaging, net als het luisteren of handelen naar je gevoel?
 
Kan je wel wat support gebruiken bij het ervaren van meer rust & ontspanning, meer energie & plezier, meer liefde voor je omgeving en het volgen van wat jij ten diepste wilt?
 
Als BewustZijn Coach begeleid ik jou bij het bewust worden en transformeren van juist die patronen, overtuigingen en stressvolle situaties, die jou belemmeren te creëren wat je wilt op elke gebied in je leven, o.a. gezondheid, relatie(s), werk, gezien en spiritualiteit.

Bijzonderheden

Mijn kracht ligt in het vragen stellen, actief luisteren en voelen waar de essentie van de thematiek ligt, zodat je snel inzicht krijgt in wat jou belemmert. Is er sprake van zich herhalende patronen en/of (collectieve) overtuigingen dan transformeren we die op het niveau van het onderbewustzijn.

Is bij jou ook iedereen welkom?

Als jij je nu inschrijft als aanbieder bij keuzevrijbijmij.nl dan laat jij weten dat iedereen altijd welkom is bij jou. Wanneer je als aanbieder op onze website staat kom je onder de aandacht van nieuwe klanten. Ook kun je zien welke gelijkgestemde ondernemers bij jou in de buurt zijn.

Zo creëer je nieuwe netwerken voor een open, vrije samenleving, zonder uitsluiting

Menu