Eenheidsliefde in Aduard

Snikweg 12,  9831 PR,  Aduard

Plaats: Aduard
Provincie: Groningen
KvK/KBO nr: 70494819

Omschrijving van Eenheidsliefde

Moeiteloos leven – het klinkt zo eenvoudig en lijkt soms zo moeilijk. Hoe kan je een zo prettig en gelukkig mogelijk leven leiden zonder te interfereren in de natuurlijke stroom?
D.m.v. healing-reading sessies kijken we samen met jou naar de dieperliggende oorzaak van thema’s die bij je spelen. Je bewustzijn verruimt en je beziet jezelf en je omstandigheden vanuit een groter perspectief. Door de healingen voel je je gezien in wie je werkelijk bent en kom je weer in contact met jezelf. Hierdoor ontstaat er meer balans, begrip, en word je zachter van binnen. Je mag er zijn, met al je leuke en niet leuke kanten, en je gaat genieten van het leven. Innerlijke vrede en verlichting nemen toe.

Bijzonderheden

Doorbreken van oude (familie)patronen, trauma, innerlijk kind patronen, hoofd, hart en buik verbinden, subtiele lagen van je ziel integreren, je kristallijnen (hoog)gevoeligheid inzetten in je leven, ontwaken en zelfrealisatie, bewustzijnsverruiming, leven vanuit vrede en een eenheidsgevoel.

Is bij jou ook iedereen welkom?

Als jij je nu inschrijft als aanbieder bij keuzevrijbijmij.nl dan laat jij weten dat iedereen altijd welkom is bij jou. Wanneer je als aanbieder op onze website staat kom je onder de aandacht van nieuwe klanten. Ook kun je zien welke gelijkgestemde ondernemers bij jou in de buurt zijn.

Zo creëer je nieuwe netwerken voor een open, vrije samenleving, zonder uitsluiting

Menu