de Studio – Bowspring & Yoga in 's-Hertogenbosch

Hinthamereinde 17,  5223 AJ,  's-Hertogenbosch

Plaats: 's-Hertogenbosch
Provincie: Noord-Brabant
KvK/KBO nr: 17183215

Omschrijving van de Studio - Bowspring & Yoga

Al 15 jaar is de Studio een plek waar je even uit de drukte van alledag kunt stappen. Een plek waar warmte, rust, ruimte en aandacht is voor lichaam en geest. In de Studio geven we Yoga en Bowspring (uniek in Nederland!) lessen en kun je onder kundige en persoonlijke begeleiding aandachtig bewegen. Met liefde en passie delen we inspiratie voor meer rust, balans en harmonie in je leven.

In onze Studio is iedereen welkom en is er respect voor ieders keuze!

In deze tijd van verandering nodigen we je graag uit om goed voor jezelf te zorgen, bieden we ruimte voor zelfonderzoek en bewustwording en herinneren we je graag aan je essentie en je volledige potentie!

Bijzonderheden

We bieden wekelijkse lessen, workshops en events.

Onze visie is dat we meer zijn dan een fysiek lichaam, onze persoonlijkheid, afkomst of beroep. Onze missie is een plek te bieden waar we onze oorsprong en essentie kunnen herinneren en zo bijdragen aan een liefdevolle en vrije Samenleving.

Is bij jou ook iedereen welkom?

Als jij je nu inschrijft als aanbieder bij keuzevrijbijmij.nl dan laat jij weten dat iedereen altijd welkom is bij jou. Wanneer je als aanbieder op onze website staat kom je onder de aandacht van nieuwe klanten. Ook kun je zien welke gelijkgestemde ondernemers bij jou in de buurt zijn.

Zo creëer je nieuwe netwerken voor een open, vrije samenleving, zonder uitsluiting

Menu