De Derde Boom in TRICHT

Hoekenburg,  4196 AD,  TRICHT

Plaats: TRICHT
Provincie: Gelderland
KvK/KBO nr: 69173273

Omschrijving van De Derde Boom

Je bent weduwe of weduwnaar geworden om dat je partner is overleden door zelfdoding. In één harde klap werd je leven volledig overhoop gegooid. Zelfmoord, zelfdoding, suïcide; allemaal benamingen voor een onherroepelijke daad van jouw partner.
En nu moet jij verder. Maar hoe dan?
Je wilt wel hulp maar niet van de huisarts, je bent niet ziek en ook geen medicijnen, je bent niet depressief en ook niet naar een psychiater, je bent niet gek.
Je wilt ondersteuning bij je rouwproces. Je weet dat je het zelf moet doen. Toch heb je behoefte aan iemand die weet wat het is om een dierbare door zelfdoding te verliezen. Iemand die weet hoe je daarna het leven weer oppakt en weer gelukkig kan worden.

Bijzonderheden

Regelmatig geef ik een workshop 'Zelfhulp bij Rouw'. Hierbij maak je kennis met EFT/Tapping en leer je het toepassen bij jouw rouwsituatie.

Is bij jou ook iedereen welkom?

Als jij je nu inschrijft als aanbieder bij keuzevrijbijmij.nl dan laat jij weten dat iedereen altijd welkom is bij jou. Wanneer je als aanbieder op onze website staat kom je onder de aandacht van nieuwe klanten. Ook kun je zien welke gelijkgestemde ondernemers bij jou in de buurt zijn.

Zo creëer je nieuwe netwerken voor een open, vrije samenleving, zonder uitsluiting

Menu