De 4 Elementen in Stroobos

Groningerstreek 34-35,  9871 PG,  Stroobos

Plaats: Stroobos
Provincie: Friesland
KvK/KBO nr: 83140158
BIG/RIZIV nr: 98105786

Omschrijving van De 4 Elementen

De 4 Elementen gelooft in een gelijkwaardige maatschappij. Wij werken vanuit gelijkwaardigheid en talent.
De 4 Elementen is te vergelijken met een mini-maatschappij. Mensen met diverse achtergronden, disciplines en toekomstdromen werken en leren samen, van én met elkaar. Wij geloven in een gelijkwaardige maatschappij en bieden iedereen de kans om zich te ontwikkelen naar eigen vermogen en op eigen tijd. Talent en gelijkwaardigheid zijn het uitgangspunt. De 4 Elementen bestaat uit vier onderdelen; De 4 Elementen, Begeleid Wonen en Werken (zorg), Praktijk Academie De 4 Elementen (vernieuwende leeromgeving) en D4E diensten (t.b.v. de leefbaarheid).

Bijzonderheden

In samenwerking met onze medewerkers en deelnemers van De 4 Elementen bieden wij diverse diensten zoals o.a. een camping en passantenhaven en 2 restaurants waarin wordt samengewerkt met diverse opleidingen/studenten in een vernieuwend onderwijsconcept.

Is bij jou ook iedereen welkom?

Als jij je nu inschrijft als aanbieder bij keuzevrijbijmij.nl dan laat jij weten dat iedereen altijd welkom is bij jou. Wanneer je als aanbieder op onze website staat kom je onder de aandacht van nieuwe klanten. Ook kun je zien welke gelijkgestemde ondernemers bij jou in de buurt zijn.

Zo creëer je nieuwe netwerken voor een open, vrije samenleving, zonder uitsluiting

Menu