Charming in Finsterwolde

Hoofdweg 29,  9684 CA,  Finsterwolde

Plaats: Finsterwolde
Provincie: Groningen
KvK/KBO nr: 70777640

Omschrijving van Charming

Als professionele beauty- en bruidsstyliste help ik jou graag de mooiste versie van jezelf te laten zijn. Ik werk voor grote en ook kleine namen en ben zowel nationaal als internationaal werkzaam. Of je op zoek bent naar de styling voor je bruidskapsel en bruidsmake-up van misschien wel de mooiste dag van je leven. Of voor een andere gelegenheid mooi verzorgd voor de dag wilt komen. In beide gevallen help ik jou jouw doel te verwezenlijken.

Ik beoefen met ontzettend veel liefde en passie mijn werk. Deze passie heb ik voor iedere bruid, omdat zij mij even dierbaar zijn. Daarom kan en maak ik geen onderscheid, want heb respect voor ieders eigen keuze. Je bent dan ook hartstikke welkom!

Bijzonderheden

Dé NL’se Bruidsstyliste die de mooiste versie van jezelf kan laten stralen!

21 Jaar ervaring als styliste. Welkom in privé salon waar je alle zorg en aandacht krijgt om je eigen wensen goed te bespreken. Waar met veel liefde naar geluisterd wordt om jouw beste resultaat te bereiken.

Is bij jou ook iedereen welkom?

Als jij je nu inschrijft als aanbieder bij keuzevrijbijmij.nl dan laat jij weten dat iedereen altijd welkom is bij jou. Wanneer je als aanbieder op onze website staat kom je onder de aandacht van nieuwe klanten. Ook kun je zien welke gelijkgestemde ondernemers bij jou in de buurt zijn.

Zo creëer je nieuwe netwerken voor een open, vrije samenleving, zonder uitsluiting

Menu