Charmed Jewels in Amstelveen

Jacob van Lennepplantsoen 67,  1187 AL,  Amstelveen

Plaats: Amstelveen
Provincie: Noord-Holland
KvK/KBO nr: 73737518

Omschrijving van Charmed Jewels

Hoe leuk is het om je eigen zilveren sieraad te maken? 

Art Clay Silver, ook zilverklei genoemd, is kneedbaar zilver. Het is een fantastisch product waarmee iedereen op een eenvoudige wijze een ECHT zilveren sieraad kan maken! 

Het is een super leuke en creatieve workshop om met vriendinnen of collega’s te doen, voor een vrijgezellenfeest, vriendinnendag, zussendag, verjaardag, teambuilding of gewoon voor jezelf. Het  eindresultaat is een prachtig, uniek en persoonlijk zilveren sieraad!

Nieuwsgierig en enthousiast geworden?
Dan hoop ik je binnenkort te mogen verwelkomen in een van de workshops en je te verblijden met een bijzonder en zelf gemaakt sieraad.

Bijzonderheden

Je kunt je alleen of met meerdere aanmelden. Een workshop gaat door bij 4 inschrijvingen.

Wil je een vrijgezellen, verjaardag, team of groep workshop boeken neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij geven ook workshops op locatie vanaf 8 personen.

Is bij jou ook iedereen welkom?

Als jij je nu inschrijft als aanbieder bij keuzevrijbijmij.nl dan laat jij weten dat iedereen altijd welkom is bij jou. Wanneer je als aanbieder op onze website staat kom je onder de aandacht van nieuwe klanten. Ook kun je zien welke gelijkgestemde ondernemers bij jou in de buurt zijn.

Zo creëer je nieuwe netwerken voor een open, vrije samenleving, zonder uitsluiting

Menu