Canine Efficiency in Swalmen

Turfheide 6,  6071 LB,  Swalmen

Plaats: Swalmen
Provincie: Limburg
KvK/KBO nr: 74452800

Omschrijving van Canine Efficiency

Canine Efficiency richt zich sinds 2009 op effectieve conflictpreventie tussen mens en roofdier door middel van de inzet van goede kuddebeschermingshonden (KBH) op een juiste manier.

Canine Efficiency bestaat uit twee mensen:
Ray & Jenny Dorgelo-Kleine Staarman. Al sinds zijn jongste jaren heeft Ray een grote passie voor honden en de natuur. Zoals de naam al doet vermoeden streeft hij naar de meest efficiënte inzet van (werk)honden binnen hun gebruiksdoel. In zijn vrije tijd is hij veelal actief bezig met honden en de natuur

Onze passie en ervaring willen we niet voor ons zelf houden. Ons doel is actief werken en bijdragen aan het beste voor KBH en de mensen die met KBH werken.

Bijzonderheden

Uniek specialisme in De Lage Landen en daarbuiten. Persoonlijke, efficiente, transparante werkwijze. Kwaliteit boven kwantiteit!

Is bij jou ook iedereen welkom?

Als jij je nu inschrijft als aanbieder bij keuzevrijbijmij.nl dan laat jij weten dat iedereen altijd welkom is bij jou. Wanneer je als aanbieder op onze website staat kom je onder de aandacht van nieuwe klanten. Ook kun je zien welke gelijkgestemde ondernemers bij jou in de buurt zijn.

Zo creëer je nieuwe netwerken voor een open, vrije samenleving, zonder uitsluiting

Menu