Boshuisje Sonnestee in Winterswijk

Kattenbergweg 1-48,  7101 BM,  Winterswijk

Plaats: Winterswijk
Provincie: Gelderland

Omschrijving van Boshuisje Sonnestee

NATUURlijke vakantie?!? WELKOM! Word wakker met vogelgeluiden in een vrijstaand natuurhuisje (70 m2) op groot, eigen bosterrein. Ontbijt met grote kans op een goedemorgen van een eekhoorn! Buiten wordt naar binnen gehaald door een zee aan licht door de (dak)ramen. De hete luchtverwarming zorgt zowel voor een frisse atmosfeer als voor behaaglijke warmte door het gehele huisje, net als de drempelloze, warme kurkvloer. Huisje duurzaam geïsoleerd, dus hele jaar echt comfortabel en nu ook brede paden rondom huisje. 2x master-bedroom met wastafel en 1x stapelbed-kamer (horren voor ramen). Bedden voorzien van softtopopdekmatrasoplegger voor altijd schoon hygiënisch en anti allergisch liggen.

Bijzonderheden

In elk seizoen kun je hier zowel lopend als fietsend -BESTE FIETSGEBIED VAN NEDERLAND 2019- je hart ophalen aan de schoonheid en rust van het coulisselandschap (1400 fietsknooppunten). Wandelen in de verschillende natuurgebieden, zoals Korenburgerveen op 4 minuten loopafstand huisje.

Is bij jou ook iedereen welkom?

Als jij je nu inschrijft als aanbieder bij keuzevrijbijmij.nl dan laat jij weten dat iedereen altijd welkom is bij jou. Wanneer je als aanbieder op onze website staat kom je onder de aandacht van nieuwe klanten. Ook kun je zien welke gelijkgestemde ondernemers bij jou in de buurt zijn.

Zo creëer je nieuwe netwerken voor een open, vrije samenleving, zonder uitsluiting

Menu