Barbara van Kipshagen Frequentie Therapeut in Schagen

Grotewallerweg 3-03,  1742 NM,  Schagen

Plaats: Schagen
Provincie: Noord-Holland
KvK/KBO nr: 77803329
BIG/RIZIV nr: 90109255

Omschrijving van Barbara van Kipshagen Frequentie Therapeut

In mijn praktijk meet ik verstoringen en blokkades in de energiehuishouding van het lichaam en behandel deze. Dit gebeurt geheel veilig en pijnloos met behulp van Vegatest, ook wel bekend als elektro-acupunctuur of bioresonantie.

Dagelijks wordt ons lichaam blootgesteld aan belastende invloeden. Wanneer de balans tussen belasten en herstellen langere tijd verstoord is, heeft het lichaam mogelijk hulp nodig het zelf herstellend vermogen weer op peil te krijgen.

Voorkomende klachten van overbelasting: vermoeidheid, slapeloosheid, hoofdpijn, darmproblemen, gewrichtsklachten, hartkloppingen, onrust.

Bijzonderheden

Opsporen en behandelen van bacteriën, virussen, parasieten en schimmels; Behandelen ontstekingen, infecties, cystes en poliepen; Ontgiften van giftstoffen (o.a. zware metalen, herbiciden en pesticiden); Opsporen en behandelen van allergieën; Opheffen stralingsbelasting; Tekorten

Is bij jou ook iedereen welkom?

Als jij je nu inschrijft als aanbieder bij keuzevrijbijmij.nl dan laat jij weten dat iedereen altijd welkom is bij jou. Wanneer je als aanbieder op onze website staat kom je onder de aandacht van nieuwe klanten. Ook kun je zien welke gelijkgestemde ondernemers bij jou in de buurt zijn.

Zo creëer je nieuwe netwerken voor een open, vrije samenleving, zonder uitsluiting

Menu