Ahimsa in Giethoorn

Dwarsgracht 5,  8355 CR,  Giethoorn

Plaats: Giethoorn
Provincie: Overijssel

Omschrijving van Ahimsa

Mijn naam is Theo Koster. In het begeleiden, trainen van mensen gaat het uiteindelijk altijd om bewustzijn. Of het nu gaat om rouwen, afscheid en verdriet, conflicten/ruzies; om aardig gevonden te willen worden, aanpassing en je eigenheid kwijtraken; zoeken naar betekenis in je leven, leren omgaan met de pijnkant van het leven of je los wilt maken van angst en emotionele chantage. Met o.a. geweldloze communicatie en het model Persoonlijke Autonomie als middelen ondersteun ik je weg naar jouw eigenheid. Om eigen verantwoordelijkheid te nemen, vrijheid en ruimte te scheppen en mededogen te cultiveren. En af te rekenen met spijt, schuld en schaamte. Daarmee dien je je zelf en de samenleving.

Bijzonderheden

Veel frustratie, lijden en onvermogen komt voort uit een gefragmenteerd bewustzijn. Hoe ver je wilt gaan is altijd aan jezelf. Ik werk vanuit ongefragmenteerd bewustzijn; persoonlijk-pscychologisch, politiek-maatschappelijk, ekologisch en spiritueel bewustzijn.

Is bij jou ook iedereen welkom?

Als jij je nu inschrijft als aanbieder bij keuzevrijbijmij.nl dan laat jij weten dat iedereen altijd welkom is bij jou. Wanneer je als aanbieder op onze website staat kom je onder de aandacht van nieuwe klanten. Ook kun je zien welke gelijkgestemde ondernemers bij jou in de buurt zijn.

Zo creëer je nieuwe netwerken voor een open, vrije samenleving, zonder uitsluiting

Menu