Acupunctuurpraktijk Keiraku in Zaandam

Galjoenstraat 26,  1503 AS,  Zaandam

Plaats: Zaandam
Provincie: Noord-Holland
KvK/KBO nr: 72172118
BIG/RIZIV nr: 90104665

Omschrijving van Acupunctuurpraktijk Keiraku

Keiraku is een praktijk die met geduld, concentratie, zonder oordeel, kijkt en luistert naar haar cliënten. Om zo aan de behoeften van gezondheid van dat moment te kunnen voorzien. Gezondheid is een bewegend concept. Het is variabel en persoonlijk.
Door de zwakste schakel van het systeem te sterken wordt het geheel weer in balans gebracht.
Keiraku kijkt naar de micro kosmos, de mens, in de macro kosmos, zijn omgeving, de wereld waarin hij leeft en de situaties waarin hij zich op dat moment bevindt.
Door middel van acupunctuur wordt disharmonie gebalanceerd en de mens versterkt zodat het zelf in staat is zich te beschermen tegen ziektes, die zowel van binnen als van buitenaf kunnen komen.

Bijzonderheden

Steffanie is ervaren en zeer gedreven in haar vak. Haar doelstelling is om mensen te helpen door het evenwicht van zowel lichaam als geest weer te herstellen op een natuurlijke manier.

Voor meer informatie bezoek de website: www.keiraku.eu
of bel 06-47480527

Is bij jou ook iedereen welkom?

Als jij je nu inschrijft als aanbieder bij keuzevrijbijmij.nl dan laat jij weten dat iedereen altijd welkom is bij jou. Wanneer je als aanbieder op onze website staat kom je onder de aandacht van nieuwe klanten. Ook kun je zien welke gelijkgestemde ondernemers bij jou in de buurt zijn.

Zo creëer je nieuwe netwerken voor een open, vrije samenleving, zonder uitsluiting

Menu