Webpanel Kies Jouw Gezondheid

Artikel Webpanel Kies Jouw Gezondheid

Op dinsdag 6 augustus organiseert Keuze Vrij Bij Mij het webpanel Kies Jouw Gezondheid. In dit online panel ontdek je hoe je je gezondheid verbetert en vrije keuze houdt over jouw lichaam en gezondheid. Of je nu meer wilt weten over Germaanse geneeskunde, vitaminen & mineralen, homeopathie, microdosing, Bach® Bloesem remedies, beter ademhalen of hoe je depressiviteit kan oplossen met voeding, voor elk van deze onderwerpen staan tijdens dit webpanel initiatiefnemers, visionairs en experts tot jouw beschikking om je vragen te beantwoorden.

Antwoorden van initiatiefnemers, visionairs en experts

Krijg antwoord op jouw gezondheidsvragen van Nathalie van der Stelt (klassiek homeopaat), Mara Lammertzen (GNM-practitioner), Ineke Eebes (orthomoleculair en natuurgeneeskundig therapeut), Marc Scheffer (Buteyko ademtherapeut), Marianque den Draak (Bach Bloesemtherapeute), Marcel Urgert (vitaaltherapeut) en drs. Nick van Ruiten (Free Choice Benelux & Alliance for Natural Health) en krijg een schat aan inzichten over hoe je jouw gezondheid kan verbeteren en vrije keuze houdt over jouw lichaam en gezondheid.

Vrije keuze over gezondheid in geding

We leven in een tijd waar de vrijheid om persoonlijke keuzes te maken over ons lichaam en onze gezondheid niet meer vanzelfsprekend is. Dit werd voor veel mensen duidelijk door de ervaren vaccinatiedwang tijdens de coronaperiode.Ook wordt cruciale informatie over alternatieve geneeswijzen vaak onderdrukt, gecensureerd of in een kwaad daglicht gesteld, omdat deze niet bijdragen aan de belangen van de farmaceutische industrie. Bovendien zijn steeds meer mensen afhankelijk van zorg en medicatie. Zo gebruikt maar liefst 40% van de bevolking chronische medicatie en meer dan 1,2 miljoen mensen gebruiken antidepressiva. Alle aanleiding voor een webpanel om je te inspireren en informeren over de fantastische manieren die er zijn om je gezondheid op natuurlijke en holistische wijze te verbeteren.

Gezonder worden en vrije keuze houden

Dit webpanel en onze webinars zijn er om je te inspireren en informeren over de fantastische manieren die er zijn om je gezondheid op natuurlijke wijze te verbeteren. En je keuzevrijheid te behouden of zelfs te bergroten. De afgelopen maanden hebben we webinars gegeven over ‘Germaanse Geneeskunde: een andere kijk op ziekte en herstel’, ‘Jouw homeopathische huisapotheek’, ‘Depressies natuurlijk verhelpen’, ‘Magie van microdoseren’, ‘Hoe blijven vitaminen en mineralen voor iedereen toegankelijk?’, ‘Minder ziek en meer in balans door Bach Bloesem?’ en ‘Een betere gezondheid door ademhaling’.

Uitgelezen kans

Voel jij hoe waardevol het is om te verkennen welke mogelijkheden er zijn om vrije keuze over je gezondheid te houden en op een natuurlijke wijze gezond te worden of te blijven? Dit webpanel geeft je een uitgelezen kans om jouw kennis en begrip over dit belangrijke thema te vergroten door je de gelegenheid te geven om vragen te stellen aan mensen met interessante visies en oplossingen. Zo kan je betere keuzes maken op het gebied van lichamelijke zelfbeschikking.

Meld je aan voor het webpanel via deze link.

Gratis deelname leden

Voor leden van Keuze Vrij Bij Mij is deelname aan het webpanel gratis. Leden ontvangen een kortingscode via e-mail om gratis aan te melden. Leden kunnen ook alle eerdere webinars over gezondheid en andere onderwerpen gratis terugkijken. Ook lid worden? Kijk hier voor meer info en om je aan te melden.