Vacature - Sales Manager

Vacature: Sales Manager Keuze Vrij Bij Mij

(interne titel Groei Facilitator)

Heb jij ervaring met het aansturen van een sales team en wil je jouw expertise graag inzetten voor het realiseren van de nieuwe wereld? Als Sales Manager bij Keuze Vrij Bij Mij krijg je de kans om dromen om te zetten in concrete stappen richting een nieuwe samenleving gebaseerd op vertrouwen, verbinding en creativiteit. Triggered dit jouw enthousiasme? Lees dan snel verder!

Over Keuze Vrij Bij Mij

Bij Stichting Vrij Bij Mij willen we een samenleving waarin iederéén altijd welkom is. Een wereld gebaseerd op vertrouwen, verbinding en creativiteit. Waar je vrij kan kiezen over jouw lichaam en gezondheid. En we onze deuren altijd voor elkaar open houden.

We vertrouwen erop dat alles wat er nu gebeurt nodig is om een nieuwe manier van samenleven te creëren. In plaats van aan te tonen wat er mis is, richten wij al onze aandacht op wat we wél willen. Dat is waar het bij Vrij Bij Mij om draait.

Met onze platforms (Keuze Vrij Bij Mij, Werk Vrij Bij Mij, Luister Vrij Bij Mij, Praat Vrij Bij Mij en onze ledencommunity) brengen we mensen, bedrijven en organisaties samen die op onvoorwaardelijke wijze producten en diensten met elkaar uitwisselen.

Met Keuze Vrij Bij Mij verbinden we aanbieders, oftewel MKB-ers zoals kappers, B&B's, horeca en detailhandel met consumenten die de waarden van Stichting Vrij Bij Mij ondersteunen. Het platform maakt het mogelijk om een aanbieder te vinden waar je altijd welkom bent, ongeacht je keuzes omtrent jouw eigen lichaam en gezondheid.

De Vrij Bij Mij projecten inspireren mensen om hun hart te volgen, open en nieuwsgierig te blijven en te kiezen voor verbinding met gelijkgestemden én andersgestemden.

Wie zoeken we?

Keuze Vrij Bij Mij zoekt een gedreven Sales Manager, intern spreken we van Groei Facilitator. Aanvankelijk betreft het een aanstelling van 16 uur per week op ZZP basis, meer uren of alternatieve contractvorm is mogelijk in overleg. Je belangrijkste doel is het laten groeien van het aantal aanbieders op het Keuze Vrij Bij Mij platform en het aansturen en activeren van een divers team van ambassadeurs. Ambassadeurs zijn vrijwilligers die actief bedrijven uitnodigen om zich aan te sluiten bij Keuze Vrij Bij Mij.

Als Groei Facilitator vertaal je de visies van Keuze Vrij Bij Mij naar concrete acties die leiden tot tastbare waarde voor (nieuwe) aanbieders. Wat betreft praktische vaardigheden die je meebrengt kun je denken aan het;

  • aansturen van een sales team of relevante commerciële ervaring,
  • het beschikken over een rijbewijs en auto,,
  • maken en uitvoeren van stappenplannen van idee tot resultaat,
  • alles wat je zelf nog kan bedenken dat onze visie en missie steunt.

Wat ga je doen?

Je gaat binnen de Stichting Vrij Bij Mij aan de slag voor het Keuze Vrij Bij Mij platform. Je doelen zijn om het aantal aanbieders te laten groeien en de waarde van het platform te vergroten en onder de aandacht te brengen. Je ondersteunt de ontwikkeling van Keuze Vrij Bij Mij tot een soort keurmerk waardoor consumenten weten dat de aanbieder van een dienst of product trouw blijft aan gedeelde waarden van vertrouwen, vrijheid en authenticiteit. Oftewel een aanbieder waar je altijd welkom bent.

Dit doe je bijvoorbeeld door het mobiliseren en faciliteren van het ambassadeursteam, het opzetten van acties om meer aanbieders te werven en het in gesprek gaan met huidige aanbieders. Daarnaast bedenkt je manieren om de waarde die het platform en de omringende community bieden onder de aandacht te brengen en uit te breiden.

Bovendien denk en help je mee met de groei van de andere platformen. Gezien de groei van de organisatie bespreken we regelmatig hoe jij het beste tot je recht komt en van waarde bent.

Salaris is afhankelijk van ervaring en de uren en contractvorm bepalen we in overleg.

Meer weten of solliciteren?

Wil je meer weten of solliciteren? Neem dan contact op met Geertje via mailgeertje@keuzevrijbijmij.nl. Stuur bij je sollicitatie een beknopte motivatie mee.