Speciaal netwerkevenement Nieuwe Wereld Ondernemers in Arnhem

Nieuwe wereld ondernemers Opengraph V2

Luister naar inspirerende sprekers

Honderden gelijkgestemde, wakkere ondernemers zullen elkaar ontmoeten en luisteren naar de inspirerende verhalen van sprekers Anthony Migchels van de Florijn over nieuw geld, Bjorne Willemsen over zijn reis bij de totstandkoming en toekomst van het magazine We Are Pioneers en lokale ondernemer Manuelle Evers van Het Naaicafe die in haar keuzes altijd trouw is gebleven aan zichzelf en de Learning Community heeft opgezet. Ontdek hoe deze ondernemers de kansen van de crisis gebruiken voor hun ondernemingen en zo bouwen aan een samenleving gebaseerd op vertrouwen, verbinding en creativiteit. Naast deze interessante sprekers zorgt Loes Swinkels voor prachtige muziek.

Nieuw, krachtig landelijk ondernemersnetwerk

Met Nieuwe Wereld Ondernemers wil Keuze Vrij Bij een landelijk netwerk bouwen van tienduizenden gelijkgestemde, wakkere ondernemers door heel Nederland. Het doel hiervan is meerledig. Zo verbinden we ondernemers met elkaar die er tijdens de periodes van coronamaatregelen vaak alleen voor stonden. Door Nieuwe Wereld Ondernemers ontstaat een nieuw, krachtig netwerk van ondernemers die elkaar kunnen steunen, helpen en verenigen mochten er nieuwe uitdagende tijden komen.

Waardevolle nieuwe relaties

Daarnaast ontstaan er heel veel waardevolle nieuwe zakelijke relaties. Dit is vooral interessant voor veel wakkere ondernemers die de afgelopen twee jaar hebben ervaren dat bestaande zakelijke relaties zijn bekoeld of zelfs verbroken. Bij Nieuwe Wereld Ondernemers bouw je aan jouw nieuwe netwerk.

Samenleving gebaseerd op vertrouwen, verbinding en creativiteit

Bovendien worden ondernemers bijeen gebracht die weten wat er bij komt kijken ideeën te manifesteren en tot een succes te maken. Wij geloven dat juist deze mensen een drijvende kracht gaan zijn bij het bedenken en opzetten van initiatieven die gaan bijdragen aan een samenleving gebaseerd op vertrouwen, verbinding en creativiteit.

Ontmoet honderden gelijkgestemde, wakkere ondernemers

Begin mei organiseerde Keuze Vrij Bij Mij al een speciaal Nieuwe Wereld Ondernemers netwerkevenement met bijna 300 gelijkgestemde ondernemers in het westen van het land. Nu, in Arnhem, organiseren we nog zo’n prachtig evenement voor alle gelijkgestemde, wakkere ondernemers uit het oosten en het midden van het land.

Gezellige netwerkborrel en heerlijk diner

Het evenement vindt plaats in het iconische Rembrandt Theater in Arnhem. Bezoekers kunnen kiezen voor tickets voor het avondprogramma met sprekers en netwerkborrel of voor het diner + avondprogramma waarbij zo’n 100 ondernemers samen ook heerlijk gaan dineren in het nabijgelegen café Bosch. Er is uitgebreid gelegenheid om andere ondernemers te spreken tijdens de gezellige netwerkborrel en het diner.


Wil je hier graag bij zijn? Reserveer snel je ticket(s) op www.nieuwewereldondernemers.nl