Sluit dit aan bij jouw visie? Help dan mee

Heel veel prachtige mensen hebben zich al aangesloten bij een van de initiatieven van Stichting Vrij Bij Mij. Hierdoor ontstaan heel veel waardevolle verbindingen. Bijvoorbeeld omdat mensen leuke nieuwe winkels vinden, er nieuwe sociale contacten worden gelegd of ondernemers elkaar leren kennen en elkaar helpen of zakendoen. Door je aan te sluiten help je jezelf en je maakt het mogelijk dat wij onze platformen in de lucht kunnen houden, verbeteren en uitbreiden. En, dat we nog veel meer initiatieven kunnen opzetten om een samenleving te creëren waarin iedereen altijd vrij blijft in keuzes over lichaam en gezondheid. Om de wereld te creëren die wél willen.

Geweldig als je al bent aangesloten! Ben je dat nog niet? Het zou fantastisch zijn als jij dat ook doet. Dit kan op verschillende manieren:

* Sluit je aan bij de Vrij Bij Mij familie

* Plaats de advertentie van je bedrijf op keuzevrijbijmij.nl

* Sluit je aan bij Nieuwe Wereld Ondernemers

Wat je ook kiest, alles is goed. Want bij ons blijft iederéén altijd welkom! Maar wat kun je nog meer betekenen?


‘Zolang ik geen bijdrage lever aan de creatie van de wereld die ik wel wil, moet ik stoppen met klagen over wat er allemaal niet goed gaat.’ Dit is wat een van onze nieuwe vrijwilligers antwoordde op de vraag waarom ze actief is geworden bij Keuze Vrij Bij Mij, vorige week zaterdag tijdens onze vrijwilligersbijeenkomst.

Sluit dit ook aan bij jouw visie? Dan nodigen we je van harte uit om ons mee te helpen.

Op dit moment zijn we vooral op zoek naar:

* recruitmenthulp

* tekstschrijvers voor e-mails en social media berichten

* organisatoren van ondernemers- en vrijwilligersbijeenkomsten

* locaties waar ondernemersbijeenkomsten kunnen plaatsvinden in o.a. Friesland, Groningen, Rotterdam en Zwolle

* hulp bij beantwoorden e-mails


Lijkt het je leuk om mee te helpen en heb je enkele uren per week beschikbaar? Stuur dan een mailtje naar vrijwilligers@keuzevrijbijmij.nl of reageer via de website: keuzevrijbijmij.nl/vrijwilligers/aanmelden.

We kijken ernaar uit om met je in gesprek te gaan over de mogelijkheden!