Onze missie

Creëer een nieuwe wereld: Keuze Vrij Bij Mij's missie om te kiezen voor mensgerichte alternatieven

"In order to change an existing paradigm you do not struggle to try and change the problematic model. You create a new model and make the old one obsolete." Zo zei Buckminster Fuller eens, een visionaire denker en uitvinder, die beroemd is om zijn uitvindingen zoals de Geodesic Dome en zijn theorieën over synergetische geometrie. Deze quote resoneert met de missie van Keuze Vrij Bij Mij.

Oude systemen overbodig maken

Evenals Fuller geloven wij bij Keuze Vrij Bij Mij dat de beste manier om verandering te bereiken, is door nieuwe systemen te creëren die de oude overbodig maken. Daarmee inspireren wij een groeiend aantal mensen in Nederland om in het dagelijks leven keuzes te maken waarmee ze systemen van controle en dwang kunnen achterlaten en kiezen voor mensgerichte alternatieven in technologie, geld en gezondheid.

Bekrachtigen zelfstandige mensen

Belangrijk om te benadrukken, is dat onze missie niet uitgaat van strijd tegen de huidige systemen. In plaats daarvan concentreren we ons op het bekrachtigen van zelfstandige mensen om bewust te kiezen voor vooruitstrevende, veilige en betrouwbare alternatieven die hun autonomie vergroten.

Speels en avontuurlijk

Wanneer we aan de gang gaan met alternatieven wordt van nature onze speelse en avontuurlijke kant aangesproken. Lokaal geld, crypto, bigtech-vrije technologie en alternatieve geneeskunde zijn voor veel mensen nieuw en spannend en vragen om inspanning. Zo ontwikkelen we samen nieuwe systemen door een proces van experiment en ontdekking. We moedigen iedereen aan om deel te nemen aan deze reis van creatieve vernieuwing.

Kritische massa

Dit is een opwindende tijd van verandering. Samen kunnen we de toekomst herschrijven en een meer mensgerichte samenleving creëren waarbij ontspanning en overvloed de boventoon voeren. Keuze Vrij Bij Mij streeft ernaar om individuen een veilige, respectvolle en betrouwbare omgeving te bieden waarin ze kunnen leren, experimenteren en groeien. Ons doel is om een kritische massa mensen in beweging te krijgen die klaar is om afscheid te nemen van oude modellen en te kiezen voor een toekomst vol vrijheid, verbondenheid, en mensgerichtheid.

Uitnodiging

Met moed, openheid en respect nodigen wij jou uit om deel uit te maken van deze wereldveranderende missie. Durf jij de keuze te maken voor een toekomst waarin jouw waarden en behoeften centraal staan?

Spreekt onze missie jou aan en ben je al aangesloten bij Keuze Vrij Bij Mij? Dan nodigen we je van harte uit om actief gebruik te maken van alle informatie die we je bieden. En om te verbinden met gelijkgestemden in onze levendige online community.

Ben je nog geen lid, maar spreekt onze missie jou ook aan? Word ook lid en sluit je aan bij onze vrijheidsbeweging en geniet van alle voordelen die het lidmaatschap je biedt. Kijk hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Meepraten in de online community

Heb je vragen of opmerkingen naar aanleiding van dit artikel? Wil jij je ideeën hierover met anderen delen of een discussie starten? Dat kan in onze online leden community.

Klik hier