Omstreden wetsvoorstel kinderopvang

Kinderopvang socials 2

Keuze Vrij Bij Mij nog altijd relevant

Ook al houden we ons bij Keuze Vrij Bij Mij niet bezig met politiek, we volgen natuurlijk wel wat er gebeurt. Zeker als er ontwikkelingen zijn die gevolgen hebben voor vrije keuze over lichaam en gezondheid. Net als wij heb je vast ook meegekregen dat de VVD onlangs een omstreden wetsvoorstel heeft ingediend dat gericht is op het invoeren van een vaccinatieplicht voor kinderen in de kinderopvang. De vraag is natuurlijk altijd: wat kan je met deze informatie?

Elkaar vrijlaten in gezondheidskeuzes

Het wetsvoorstel laat in ieder geval zien dat het platform van Keuze Vrij Bij Mij nog altijd heel relevant is. Keuze Vrij Bij Mij werd immers opgericht in 2021 in aanloop naar de invoering van het zogenaamde coronapaspoort. Oprichter Olaf Weller realiseerde zich dat er heel veel mensen zijn die elkaar willen vrijlaten in keuzes over lichaam en gezondheid. Voor deze mensen ontwikkelde hij een platform met daarop bedrijven en hun producten en diensten waar iedereen altijd welkom is. Ongeacht individuele gezondheidskeuzes. Het platform telt inmiddels bijna 7000 aanbieders en elke dag komen er nieuwe bij. Bovendien wordt het elke maand nog door duizenden mensen bezocht die graag kopen bij gelijkgestemde ondernemers.

Weten waar je altijd welkom bent

Hoewel het coronapaspoort gelukkig alweer even verleden tijd is, ligt er nu dus een nieuw voorstel waardoor mensen zich gedwongen kunnen voelen bepaalde keuzes te maken over de gezondheid van hun kinderen en zichzelf. Keuzes waar ze eigenlijk niet achter staan. Hiervoor biedt Keuze Vrij Bij Mij nog steeds uitkomst. Als je op zoek bent naar gastouders of kinderopvang waarbij je er zeker van bent dat je altijd welkom bent, dan kun je nog altijd op het platform terecht.

Laten zien

Ook als je kinderopvangdiensten aanbiedt, ben je van harte uitgenodigd om - via het platform - aan ouders te laten zien dat ze worden vrijgelaten in de gezondheidskeuzes die ze maken. Door simpelweg een (gratis) advertentie te maken, kunnen ouders zien dat ze bij jouw kinderopvang terecht kunnen.

En ook als je geen kinderopvang hebt, kan je natuurlijk laten zien dat jouw bedrijf of organisatie voor keuzevrijheid staat.

Meer dan een website

Keuze Vrij Bij Mij is inmiddels veel meer dan een website; het is een plek voor mensen die de waarde van keuzevrijheid omarmen en in het dagelijks leven keuzes maken die hieraan bijdragen. Het is een community voor iedereen die een mensgerichte samenleving wil zonder controle en dwang. Denk bijvoorbeeld aan de steeds grotere rol van de farmaceutische industrie op de gezondheidszorg, censuur en privacyschending door grote tech-bedrijven en de mogelijke komst van digitaal programmeerbaar geld in de vorm van de CBDC.

Inspiratie, informatie en hulp

Keuze Vrij Bij Mij inspireert, informeert en helpt door de aandacht te vestigen op oplossingen die deze samenleving gaan vormgeven. Dit doen we op het gebied van gezondheid, technologie en geld. Zo verzorgen we webinars en podcast, schrijven we artikelen, organiseren we evenementen, hebben we een levendige online community en nog veel meer.

Vind je het belangrijk dat Keuze Vrij Bij Mij blijft bestaan en nog veel meer kan groeien? Sluit je dan aan en krijg ook nog eens vele voordelen.