Nieuwe webinars

Vanaf juni verzorgen we wekelijks webinars om je te helpen jouw keuzevrijheid te vergroten op het gebied van gezondheid, geld, technologie of onderwijs. We beginnen met webinars van Anthony Migchels (Florijn) en Erik van der Horst (Goodbye BigTech).

6 juni om 20 uur: BigTech-vrij e-mailen en Internetten

BigTech-bedrijven volgen al jouw online bewegingen en gedragingen; welke sites je bezoekt, waar je op klikt, met wie je vrienden bent, wat je met ze bespreekt, enzovoorts. Zelfs je email is niet privé. Zo neem je vrijwillig en onwetend deel aan een vergevorderd surveillance-netwerk dat een bedreiging vormt voor (jouw) keuzevrijheid.

Ben je gesteld op je privacy en bepaal je liever zelf welke data je deelt en met wie? Meld je dan aan voor het webinar ‘BigTech-vrij emailen en internetten’ met Erik van der Horst van Goodbye BigTech. Erik deelt in begrijpelijke taal hoe je je privacy terugpakt zonder in te boeten op functionaliteit. Ook is er ruimte om vragen te stellen.

Meer info & aanmelden

13 juni om 20.00 uur: Alles wat je wilt weten over de Florijn

Eén van de meest interessante betaalmethodes als alternatief voor de Euro en de CBDC is de Florijn. Waarom dit zo is, hoe je het gebruikt in de praktijk en hoe de toekomst van deze munt eruitziet, ontdek je in het webinar ‘Alles wat je wilt weten over de Florijn’ met Anthony Migchels, de initiatiefnemer van Florijn. Ook is er gelegenheid om jouw (kritische) vragen te stellen.

Meer info en aanmelden

De webinars zijn gratis voor leden.

Ben je geen lid, maar wil je het wel worden? Je regelt het op deze pagina. Je profiteert dan gelijk van alle voordelen, inclusief het kosteloos bijwonen van webinars.