Kies Jouw Geld Dag Friesland

Op zaterdag 24 juni organiseert Keuze Vrij Bij Mij een nieuwe Kies Jouw Geld Dag in Friesland waar je veelbelovende alternatieven voor het falende geldsysteem en de CBDC ontdekt. En ermee aan de slag kan gaan.

Fryske euro, Friling, URA, Florijn en Bitcoin

Deze keer is de Kies Jouw Geld Dag in Friesland met speciale aandacht voor de lokale geldinitiatieven Fryske euro en Friling. Ook aan het woord komen Ronald Bernard van URA, Anthony Migchels van Florijn en Serhan Meewisse van Znip over Bitcoin. Zo krijg je in korte tijd een overzicht van lokale en (internationale) geldinitiatieven. Je weet waarom deze initiatieven er zijn, welke doelen ze nastreven, hoe de werking ervan is en wat de toekomstplannen zijn.

Lezingen, panelgesprek en informatiemarkt

Je gaat niet alleen luisteren naar lezingen van de sprekers, je krijgt ook de kans om in gesprek te gaan. Samen met de rest van het publiek krijg je gelegenheid de sprekers (kritisch) te bevragen en ontdekt hoe je met de initiatieven aan de slag kan op de informatiemarkt.

Waarom een dag over alternatieve geldvormen?

Heel veel mensen maken zich zorgen over hun financiën door de inflatie en een waarschijnlijke nieuwe crisis, over het afschaffen van cash geld of over de komst van programmeerbaar geld (de digitale euro of CBDC) waarbij overheden en banken controle krijgen over jouw portemonnee.

Ook al zijn deze zorgen wellicht gegrond, er verandert niets als je je alleen zorgen blijft maken. Er verandert wel iets als je je tijd en energie steekt in wat je wel wilt. En als heel veel mensen dit doen, verandert het (steeds) sneller.

Wat kan je dan doen? Je kan je richten op de alternatieven voor het huidige geldsysteem. Wat daar zijn er heel veel van. Lokale, nationale en internationale initiatieven. Fysiek en digitaal. Om jou te helpen inzichtelijk te maken wat er allemaal is, organiseren we voor jou de Kies Jouw Geld Dag. Zo ontdek je in vogelvlucht welke alternatieven er zijn en wat je aanspreekt. En als er iets is wat je aanspreekt, kan je er meteen mee aan de slag gaan.

In deze video vertelt Olaf Weller er meer over.

Aanmelden

Spreekt dit je aan en wil je erbij zijn? Je reserveert je plek op:

https://welkom.keuzevrijbijmij.nl/evenement/kies-jouw-geld-dag-24-juni-2023-friesland/

Ben je lid van Keuze Vrij Bij Mij? Dan krijg je € 10,- korting op je ticket.

Nog geen lid, maar wil je ook deze korting krijgen? Meld je aan en je ontvangt direct je korting via: https://welkom.keuzevrijbijmij.nl/word-lid/