Nieuw webinar over het medicijn voor een ziek schoolsysteem

Ben je bezorgd over de misstanden die je ziet in het huidige schoolsysteem? Ervaar je stress en druk bij je kinderen, een eenzijdig lesaanbod en een gebrek aan aandacht voor hun talenten? Wil je concrete oplossingen ontdekken om het onderwijs te verbeteren en je kinderen meer vrijheid te geven?

Dan nodigen we je graag uit om deel te nemen aan ons boeiende webinar "Het medicijn voor de 6 grootste ziekten in het schoolsysteem". Dit webinar zal plaats vinden op 13 februari 2024 en is online toegankelijk.

Tijdens dit webinar zal Frank Ruesink, co-auteur van het boek "Liefdevol Rebelleren in het Onderwijs", je inzicht geven in de misstanden binnen het schoolsysteem en de gevolgen hiervan voor kinderen. Hij zal je concrete handvatten bieden om je kinderen te helpen bevrijden binnen het huidige systeem, zonder ze van school te hoeven halen.

Wat kun je verwachten van dit webinar?

  • Inzicht in de zes grootste ziekten van het schoolsysteem.
  • Begrip van de gevolgen van deze ziekten voor kinderen.
  • Praktische handvatten om positieve veranderingen te bewerkstelligen.
  • Ontdekking van de zielsmissie van je kind en hoe ze hiermee verbonden blijft binnen het schoolsysteem.
  • Transformatie van cijferdruk en schoolstress naar ontspanning.

Dit inspirerende webinar zal je bekrachtigen om zowel binnen als buiten het onderwijs bewuste keuzes te maken voor meer vrijheid en welzijn van je kinderen.

Voor wie is dit webinar bedoeld?

Dit webinar is geschikt voor grootouders, leerlingen en leraren die de misstanden in het schoolsysteem ervaren en geïnteresseerd zijn in oplossingen. Het begint allemaal met jouw eigen acties en intenties.

Over de spreker

Frank Ruesink is een bekende spreker, auteur en ondernemer. Hij staat bekend om zijn kritische blik op gezondheidsbeleid en maatschappelijke vraagstukken. Frank deelt graag zijn visie op gezondheid en maatschappij met een breed publiek. Hij heeft meerdere boeken geschreven, waaronder het recente boek "Liefdevol Rebelleren in het Onderwijs".

Neem deel aan het webinar en ontdek hoe je jouw kinderen kunt bevrijden van de misstanden binnen het schoolsysteem. Meld je nu aan en verzeker jezelf van een plek!

Registreer hier