Nieuw webinar: Investeren in crypto voor beginners

Webinar Investeren in crypto voor beginners 1

Ben je benieuwd naar investeren in crypto, maar weet je niet waar je moet beginnen? Misschien lijkt het te ingewikkeld of te risicovol? Dit webinar helpt je op een toegankelijke manier de basis te begrijpen en leert je hoe je valkuilen kunt vermijden. Onder leiding van Olaf Weller ontdek je stap voor stap hoe je veilig kunt investeren in cryptocurrency en weloverwogen keuzes kunt maken.

Waarom dit webinar?

Veel mensen voelen de druk van stijgende kosten en merken dat geld op de bank steeds minder waard wordt. Cryptocurrencies bieden een alternatief om vermogen te beschermen en te laten groeien. Maar hoe werkt dat precies?

Wat ga je leren?

- De basisprincipes van beleggen in crypto

- Welke strategieën je kunt volgen

- Hoe je je crypto veilig kunt beheren

- Hoe je emotioneel stabiel blijft tijdens het beleggen

Voor wie?

Dit webinar is voor iedereen die nieuwsgierig is naar de mogelijkheden van crypto. Of je nu net begint of al wat ervaring hebt, je krijgt waardevolle inzichten die je helpen jouw beleggingsstrategie te verbeteren.

Spreker: Olaf Weller

Olaf Weller, oprichter van Keuze Vrij Bij Mij, deelt zijn kennis en ervaringen op een begrijpelijke manier. Hij heeft zowel successen als mislukkingen gekend en geeft praktische tips om jou te helpen de juiste keuzes te maken in de wereld van crypto.

Datum en Tijd:

  • Datum: 13 november 2024

  • Tijd: 20:00 - 21:15

  • Locatie: Online

Inschrijven voor het webinar doe je via deze link: https://welkom.keuzevrijbijmij.nl/evenement/webinar-investeren-in-crypto-voor-beginners/